Påsklov

Hej på er! Det är onsdag och imorgon är sista dagen innan påsk lov. Hur ska ni fira påsk? Jag ska iallafall fira det med mina tjejkompisar hemma hos mig med middag och något gott att dricka och sedan dra vidare, planen behöver fortfarande slipas på men det kommer säkert bli super roligt. Jag har en sista stor inlämning innan jag tar lov, den ska vara inlämnad imorgon men eftersom jag har planer imorgon så satte jag mig och pluggade i tre timmar så att jag kunde vara ledig imorgon. Jag har ätit en god middag på Divan och nu ska sätta på Robinson med en godispåse bredvid mig, vardagslyx. Imorgon ska jag äta lunch med min pappa och sedan träffa mina tjejkompisar och fira att vi har fått lov.

I dag åt jag på Brogyllen, jag åt en lasagne och blev väldigt besviken. Jag älskar lasagne brukar alltid tycka det är gott oavsett vad. Brogyllen har ju så mycket gott så blev besvikna att dem inte lyckades men lasagnen. Jag får fortsätta äta min lasagn i Haga.

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
hur får du bilderna så snyggt i iordning? har försökt men inte hittat det collaget än... kram! ❣️nouw.com/nnathalies
Nellykahr
Nellykahr,
Jag tar alternativet när man tar två bilder bredvid varandra, sedan så har jag bara en bild även om det är menat att ha två. Pröva dig fram❤️nouw.com/nellykahr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229