öppen och ärlig

1. Vad heter du? Nelly Kähr.

2. Vart bor du? Hovås alltså i Göteborg.

3. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Med min personlighet så är det nog mitt tålamod och att jag har extremt svårt att lita på människor fullt ut, det spelar ingen roll vad personen säger jag dömer i handlingar. Med mitt utseende är det mina armar, jag har egentligen inte någon stor osäkerhet angående mitt utseende men självklart kan jag ha vissa dagar då jag är mer missnöjd.

4. Nämn tre personer du kan lita på - Ida, Sofie, Klara och Tessan... Kan inte säga tre.

5. Vad är det värsta du vet? Oärlighet, jag hatar när folk gör mig besviken. Människor som kommer in i mitt liv får enkelt en väldigt stor betydelse. Det är svårt att få min respekt och tillit vilket leder till att jag blir extremt sårad när människor ljuger och gör mig besviken. När människor ljuger och döljer saker betyder det att dem själva vet om att de har gjort fel.

6. Drömmar i livet? Jag har så många saker jag vill uppleva och se. Jag vill ta lumpen, gå jurist linje i Paris, resa runt i Indonisen, bestiga höga berg, publicera en bok, designa kläder, bada i ett vattenfall, bosätta mig i någonstans i Frankrike och falla pladask för någon.

7. Beroende av något? Är beroende av mitt sociala liv, är en sällskapsjuk människa måste ha människor omkring mig

8. Vad vill du ha just nu? Är väldigt nöjd med allting just nu. Men skulle ju inte tacka nej till en resa med min familj någonstans.

9. Tränar du? Legat i lunginflammation så får inte träna. Men annars gymmar jag och det försöker jag göra 3-5 gånger i veckan, självklart slarvar jag med träningen men det är viktigt för mig. Inte för att jag är missnöjd med min kropp utan för att min hälsa blir bättre då. Det är den enda stunden på veckan då jag inte tänker på något annars går min hjärna på högvarv.

10. Nämn tre saker/personer du saknar. Saknar så många människor. Saknar min mamma och pappa även dem sitter i rummet intill mig. Saknar Ida, Klara och Sofie även om jag träffade dem idag.

11. Vad är du rädd för? Jag är rädd för att bli ensam. Är rädd för att vakna upp en dag och vara missnöjd med mig själv. Är rädd för mörker. Är rädd för någon i min omgivning ska bli sjuk.

12. Vad ser du fram mest emot just nu? helg, helg, helg :))

13. Något du har lärt dig på sista tiden? Jag har lärt mig att uppskatta saker mer. Att inte ha bråttom, alltid haft bråttom att bli arton tillexempel men när jag blir arton kommer jag börja längta efter jag blir tjugo istället för att uppskatta tiden som 18. Uppskatta och uppvakta mina nära och kära mer, det är viktigt.

Gillar

Kommentarer

nellybroth
nellybroth,
Fint namn, haha! nouw.com/nellybroth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229