MODE.

Vart köper du dina kläder?

Jag har shoppar verkligen lite överallt. Jag älskar, absolut älskar Weekday. Dem har allting jag söker men affären som har kläder som jag absolut dör för är Acne såklart. Vallgatan har mycket av mina favorit märken. A days March, killkläder men det funkar på tjej kroppar de med! Men jag älskar vintage och i Göteborg kryllar det av vintage butiker. När jag går in i en vintage butik kan jag gå runt där i flera timmar. Myrorna våningen längst upp har ursnygga kläder, mer åt 70-tal stilen. Beyond Retro har verkligen gott och blandat, lite åt det dyrare hållet men där kan man verkligen fynda. Broadway and Sons, mums. Ragtime. Finns mycket vintage i Göteborg - älskar!! Finns många märken som endast går och köpa online som Whyred exempelvis. Men arket och and a other stories funkar allti

Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa?

Högmidjade snickarbyxor eller några byxor med en ball färg-rosa. Cykel shorts (när vädret tillåter). Något coolt glittrigt skärp som förlöjlar outfiten så mycket att det blir coolt. Eller kedjor. Toppar tycker jag snyggaste är att ta en topp som är i samma färg som byxorna och klippa sönder den. Klipp, klipp så har du en fet tröja. Visa lite mage! Tycker om band t-shirts. Skor- stora, feta sneakers eller stora kängor. Jag brukar alltid matcha mitt läppstift med min outfit. Om jag har en orange, blå tränings overall så har jag orange läppstift. Om jag har 70-tals färger och byxor kör jag på rosa läppstift. När jag har guld skärp så blir det guld läppar. Ni förstår.


Hur ofta köper du kläder?

Det blir mycket sådant. Jag klarar mig inte utan ett par nya sneakers. Jag älskar att shoppa. Blir helt till mig. Så det blir några shoppingrundor i månaden. De som säger att matriel lycka inte finns, joho!


Vilket är ditt bästa stiltips?

Använd dig av fler detaljer än en tröja och byxor. Våga köpa coola skärp i konstiga matrial och färger. Använda dig av konstiga läppstifts färger. Väga göra om din tröja, sy på några eldflammor vad vet jag! Jag tror mitt bästa tips är våga. Jag vågar själv inte ha på mig alla kläder jag skulle vilja ha på mig. Finns mycket saker som bara ligger och väntar på att vågas användas av mig men antar att det är en mognads fråga, det kommer.

Beskriv din stil med fem ord.

Retro, blandad, punkig, rave och 70-tal.

Vart får du din inspration?

Helt ärligt, ingenstans. Jag vet bara exakt vad jag vill ha, vilka färger och matrial jag vill sätta ihop med varandra. Jag har så sjukt många olika stilar. Men om jag verkligen ska analysera vart jag får som mest insperation är det människor på stan. Jag kan se en person som går på stan med en riktigt fet outfit och börja tänka i samma spår. Men jag lever ju för att sätta ihop outfits och klippa och klistra med kläder. Tycker det är så grymt kul så antar att min insperation kommer omedvetet någonstans. Men absolut får jag insperation från min syster, min syster går på en kläd design skola i London - Central Saint Martins vilket för mig är en dröm. Dröm som är väldigt långt bort eftersom skolan är typ omöjlig att komma in på där Alexander Mcqueen, Marc Jacobs, John galliano, Stella Mcartney och Jenny Packham har gått på....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229