Mina åsikter kring...

1. Var köper du dina kläder? Jätte olika ibland kan jag köpa på second hand, Zara, Mango och självklart weekday. Tycker också att Na kd har snygga kläder, men jag gillar att fynda i butiker utomlands mestadels.

2. Vad har du helst på dig när du går ut och dansar? Beror på vart man ska, men älskar långa klänningar med fina färger. Ett par snygga jeans som inte sitter helt tajt, ett par balla boots eller sneakers och något beiget. Älskar beigt, vill ha beiga byxor till beige tröja och till beiga skor!!

3. Vilka trender kommer du följa i höst? 70-tal, imiterade tennis tröjor, dad shoes och väskor i konstiga material. Svart på svart, beige på beige! All in!

4. Hur ofta köper du kläder? Köper något någon gång i veckan. Någon tröja, jacka eller ett par byxor. Skor är något som jag lägger mycket pengar på. Kläder är något som jag allmänt lägger mycket pengar på.

5. Favorit färger i höst? Mörkgrön, beige, krämvit och mörk orange.

6. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta? Det finns alltid saker som jag stör mig på. När jag hittar något finns det alltid något som jag vill ändra eller lägga till, färger, material osv.

7. Vad känner du dig fin i? Mycket snack om beigt nu... Men färgen beige, jeans som jag känner mig bekväm. Tröttnar lätt på mina kläder så allt som är nytt i garderoben! Tycker även det är ballt med helt svart, läder och boots och någon ball frisyr.

8. Vad undviker du i klädval? Hel tajta jeans, tajta läderbyxor, lackbyxor och blazers.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229