Min julvecka

Ny vecka och inte vilken vecka som helst utan julveckan och självklart ska jag dela med mig om min julvecka till er!

Tisdag: Det börjar närma sig julafton och under grannen så ligger inga julklappar, så imorgon kommer jag spendera hela min dag till att köpa julklappar till hela min familj. Jag älskar att ge julklappar men tycker det är väldigt svårt att köpa något personligt men samtidigt något som personen efterlängtar. Kvällen kommer de sista efterlängtade Bachler avsnittet så jag kommer sitta fast klistrad framför tvn.

Onsdag: Pugga, jag kommer att plugga det är näst sista dagen innan lovet börjar och det gäller att fortsätta hålla fokus. Jag kommer förmodligen plugga hela denna dag tills kvällen kommer och jag ska äta middag ute med min familj, detta är något som vi gör så mycket vi kan. Vi kommer äta på min absolut favorit Indiska resturang Indiska hörnet.

Torsdag: Jag kommer ha mitt sista prov i skolan innan jag går på lov, vi ska ha en debatt om Monopol. Slutar klockan tolv och jag hoppas på att få ta en mysig lunch i stan med mina klasskompisar. Jag ska till haga badet med mamma på torsdag, gå på spa och på ett tränningspass. Men jag hoppas på att få tillbringa min kväll med mina tjejkompisar, ytterst oklar dag!

Fredag: Jag ska till flyggplatsen och hämta mina släktingar som kommer att bo hos oss under julhelgen. Jag och min pappa och syster ska åka till matbutiker och handla allt som kommer att behövas för en god jul. Jag älskar handla med min pappa och min syster innan jul eftersom jag får köpa hur MYCKET sött jag vill. Efter detta ska vi åka upp till sjukhuset och lämna en massa tårta. Kommer tillbringa min kväll framför brasan med min släkt och snacka om allt som vi missat.

Lördag: Guud, jag känner stressen innombords. På lördag är den en dag innan jul, vilket betyder städa hela huset och bädda om i alla sängar eftersom mer släkt kommer till oss, hur mysigt som helst. Detta kommer förmodligen att ta hela dagen men om inte ska jag träffa en tjejkompis som jag inte träffat på länge. Sedan när kvällen närmar sig blir det julfilm och glögg med familjen.

Söndag: JULAFTON!! Jag vaknar upp av hög julmusik och pappa som lagat en stor mysig frokust. Om det blir som de vanliga julaftonerna kommer vi sitta och snacka i evigheter på frokusten. Mormor, moster och min mosters pojkvän kommer igenom dörren klockan två perfekt innan kalle anka. Kvällen avslutas mätta och belåtna framför brasen i soffan med en massa fina prisenter som väntas på att bli öppna.

Kram på er <3

  • Liv

Gillar

Kommentarer

moachatillon
moachatillon,
Assnygg outfit!!nouw.com/moachatillon
lovisalahdet
lovisalahdet,
älskar jackan!! så snygg😍nouw.com/lovisalahdet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229