Lovet och framtid

Sista dagen på mitt två veckors lov vilket har varit det jag exakt behövt. Längtar dock lite utomlands, vill tilbaka till värmen. Jag har de senaste dagarna tröttnat och verkligen bestämt mig för att Göteborg är inget ställe jag kommer stanna på. Jag tänkt att jag älskar Göteborg men kommit fram till att de jag älskar kommer följa med mig bort härifrån. Dem två av tre tjejerna som gör Göteborg till hemma.

Denna veckan har gått fort jag har jobbat till torsdagen. Torsdagen åkte jag hem till min mormor och fixade i ordning mig hos henne. Älskar verkligen vara hos mormor. Hon tar hand om mig som en liten prinsessa. Hon har världens största klädkammare och väldigt mycket smink så alltid kul att få exprimentera med hennes redskap. Sofie hämtade upp mig vid klockan åtta och sedan åkte vi vidare till en resturang i Göteborg, Parlour. Maten var helt okej, drinkarna var väldigt goda och "upplevelsen" var 3/5. Jag och mina tjejer hade en mycket trevlig kväll tillsammans.

I fredags så åkte jag hem till Ida vid sju tiden för att föra innan vi skulle ut. Som vanligt med mina tjejkompisar så blev det jätteroligt. Vi dansade och pratade om vår framtid tillsammans, hur töntigt men hur mysigt? Vid klockan tolv åkte vi in mot stan och mötte upp några fler tjejer. Kvällen blev helt okej. Jag har verkligen denna veckan insett hur lyckligt lottad jag är. Jag är så sjukt förväntansfull på åren med mina tjejer efter studenten. Jag kan inte beskriva mitt lyckorus när jag och mina tjejkompisar sitter och planerar vår sommar och våra resor. I sommar ska vi åka såklart till Marbella i två veckor. Det har blivit en typ av tradition eftersom vi har lärt känna killar och tjejer som bor runt om i Skandinavien och vi mötts upp i Marbella. Marbella är vårt paradis, vi alla är så lyckliga där. Sedan blir det resa med familjen. OCH Way out west, aghhh älskar! Sedan är det bara sätta igång och jobba för vi ska flytta till Australien....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229