Fredag

Igår hade jag och Klara rast i 3 timmar. Eftersom vi inte vågar gå till vårt sushi stammis resturang, kan inte förklara varför. Så sökte vi upp vilken sushi i Göteborg som är bäst och har bäst betyg. Ai heter sushi restaurangen och ligger vid svindeln. Vi strosa runt och kollade lite butiker innan vi åkte till sushi restaurangen. Jag fick hem en jacka, riktigt ball. Lackad jacka och perfekt till en sen sommarkväll. Vi blev så besvikna. Sushin var inte alls god. Detta är mitt största problem. Att jag måste byta stammis sushi ställe. Då förstår ni hur enkelt allting är just nu i mitt liv, tacksam för det.

Efter skolan åkte jag hem och började direkt fixa mig. Jag slutade klockan fyra och klockan åtta skulle jag vara hemma hos Ida. Vi förare, snackade en massa skit. Någonting som är väldigt roligt är att ta upp scenarion och diskutera kring det. Vi åkte in mot stan och jävlar vad kul vi hade. Jag kom hem klockan 06:30. Vi dansade hela natten! Det kändes verkligen som en sommarkväll och gud vad jag saknat det. Efter klubben hade stängt bytte vi till Gretas och dansade. Drack Pink panther haha.

Just nu är det en rolig period i mitt liv. Älskar när man kommer in i en period i livet där man har en glöd. Man är taggad hela tiden och vill ta vara på all fritid. Det är många kompisar som fyller år vilket innebär födelsedags firanden, älskar att fira!!! Sedan är det 100 dagars, 100 dagar kvar i skolan. Allting är bara väldigt roligt. Dessutom är det vår. En årstid kvar innan sommar. Älskar, älskar och absolut älskar!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229