Förlåt.

Hej. Herregud vad snabbt tider går. Den bara rinner iväg. Jag har verkligen en sån bra fas i mitt liv. Jag är så kär att jag inte vet vart jag ta mig till och det tar inte slut. Vänner som jag älskar. Jag har fyllt år och ätit mycket på resturang med mina tjejkompisar. Druckit mycket vin. Börjat älska rödvin. Tobias bjöd mig på spa dag och övernattning med trerätters. Hur trevligt. Tiden som närmar sig min resa till Australien med min pojkvän, ida och klara. 6 månader borta. Just nu jobbar jag mycket. Jag har lite roliga saker inplanerade men inget jag kan avslöja. Men det kommer avslöjas lite längre fram. Det är snart julafton och jag måste köpa julklappar. Jag och tobias har bestämt att vi ska göra någonting kul tillsammans istället för något matriellt. Min mamma fyller år idag och fick en busnel tröja. Min mammas favorit märke men tack vare vintage fick jag den billigt. Jag tycker verkligen illa om folk som köper nya kläder hela tiden. Man måste
ta sitt ansvar. Punkt. Min syster kommer hem från London på lördag så vi ska äta middag hela familjen. Och imorgon ska jag och klara spela wii och dricka vin, hur trevligt???

Kollade på bilder idag från gymnasiet. Jag fick en känsla av lättnad. Vilket är konstigt eftersom jag trivdes i gymnasiet. Jag har haft det lite turbelens. Jag har verkligen insett att det finns sjuka människor där ute. Och det gör mig rädd.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229