Crank

Vad gör dig riktigt glad?
När jag umgås med mina nära och kära. När man är med människor man älskar och tappar all världsuppfattning. Att känna tacksamhet. Att se folk lyckliga. När mina medmänniskor lyckas. Och självklart när en resa är bokad någonstans haha...

Vad gör dig arg och ledsen?
Jag blir arg och ledsen när människor bryter löften. När människor sårar och förstör. När folk mobbas och trycker ner andra. Jag blir väldigt ledsen när människor är ute efter såra och skadar andra.

Hur hanterar du sorg?
Om det är ytlig sorg så har jag nog väldigt lätt att prata om det. Men om det är en sorg som gör mig väldigt ledsen försöker jag alltid stänga ute mina känslor, förtränga tills det inte går längre. Stänger nog in mig.

Är du ofta ledsen?
Nej det skulle jag absolut inte vilja påstå. Är nog en väldigt glad och positiv tjej. Men absolut har jag perioder men det har vi alla.

När var senast du hade ett lyckorus?
Förmodligen i helgen, i lördags tror jag. Men senast jag var och fördrack med mina vänner på Berzelius så kunde jag inte sluta le. Jag blev bara så lycklig av att se alla mina vänner och stämningen var obeskrivligt bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229