Den 14 Feburari är det alla hjärtans dag, många älskar det men många hatar det. Iallafall så är det dags snart och vill man så finns det mycket bra saker att ge bort, här är mina bästa tips!

1. Att ge bort något personligt är nog det finaste man kan få enligt mig, det behöver inte kosta något heller! Så vad är bättre än att ge bort personlig tid? Du kan hitta på något att göra med den personen du vill ge bort tiden till som tex ha en filmkväll, använda ansiktsmask eller spela något spel, finns massor att hitta på!


2. Gör något hemma, det finns massor av mat som man kan fixa till lite mer kärleksfullt, googla på tillexempel "food valentine" så hittar man massor av insperation, Du kan också göra att gulligt brev och skriva något personligt i!

3. Det finns en personlig "fyll i bok" som går att köpa på de flesta bokaffärer, i den boken får man hjälp med att vad man ska skriva, man kan även lägga in bilder i den, jag lägger in en bild så att det blir lättare att förstå :)

4. Ett arm-smycke är alltid kul att få, det är något man använder dagligen, jag fick en klocka av min pojkvän i julklapp och den kommer till användning i stort sätt varje dag!

5. Ett doftljus är alltid kul att få, jag älskar verkligen doftljus och skulle kunna ha flera 100!

6. En bukett med blommor, alla blommor funkar men jag personligen älskar röda rosor vilket också passar bra till alla-hjärtans dag!

7. En parfym är också roligt att få, om du skulle ge en parfym till din partner så vet din partner att du tycker att parfymen luktar gott vilket betyder att din partner skulle använda den tills den tar slut! Här är några dofter som jag använder :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom att det är snöigt och kallt ute så vill man helst hålla sig inne i värmen under en filt och mysa ner sig med en bra film och goda snacks! Så jag tänkte rekomendera filmer som jag har sett som jag kan se om & om igen och som jag tycker att alla borde se!

Nr 1. EGO - Den här filmen handlar om en kille som festar mycket och är ute med kompisar, men en dag så råkar han springa in i en skylt och blir blind, då hyr killens föräldrar en assistent, och den blinda killen föreställer sig assistenten som blond med stora bröst vilket inte alls stämmer in på henne, men assistenten säger att det är så hon ser ut eftersom att hon blir förälskad i honom, det finns mycket som jag inte skrivit om filmen men den är den bästa filmen jag sett och rekomenderar starkt!

Nr 2. I taket lyser stjärnorna - Den här filmen handlar om en tjej som har en cancer sjuk mamma och hon har ingen pappa, hennes mamma och hon har bra kontakt med varandra men en dag så händer det att hennes mamma blir mer sjuk och måste ha hjälp så flickan och mamman får flytta in till flickans mormor som inte är så omtyckt för att hon är väldigt grinig. Men i samma trapphus så bor skolans populäraste tjej, flickan börjar komma in i puberteten och börjar dricka alkohol och festa med den populära tjejen i samma trapphus medans flickans mamma bara blir sämre och sämre.

Nr 3. Fucking Åmål - Den här filmen handlar om 2 tjejer, en tjej som inte är populär som heter Agnes och umgås med en vän som sitter i rullstol, båda är ganska utfryst av resten av skolan, den andra tjejen det handlar om heter Elin och är en av skolans populäraste tjejer, Agnes kommer på att hon är homosexuell och är förälskad i Elin, Agnes blir sedan elak mot sin enda kompis. Detta är en gammal film men väldigt bra!

Nr 4. Bäst i sverige (Barnfilm) - Denhär filmen handlar om en kille som heter Marcello, han bor ihop med sin mamma, pappa och lillasyster, Marcellos pappa intygar honom att han ska bli fotbollsproffs även fast han inte är duktig eller intresserad alls, Marcello träffar en tjej som flyttar in till staden där han bor och han berättar allting för henne, de hittar på roliga saker tillsammans och Marcello drömmer om att bli pilot, så de hittar på galna saker. Detta var min favoritfilm som liten och tycker fortfarande om den, rekomenderas!

Likes

Comments

Som jag skrev i senaste blogginlägget så skulle jag försöka att ta mig ut och gå en sväng vilket jag faktist gjorde!

Det var kallt, det snöade och det blåste lite men det kändes endå uppfriskande eftersom att jag bara har legat hemma i sängen hela början av veckan eftersom att jag har varit väldigt förkyld men jag börjar äntligen på att bli friskare! Kan kanske bli mer sjuk nu eftersom att jag var ute och gick i kylan men det får jag ta, så det blir nog kanske skolan imorgon om jag mår likadant som jag gör nu :)

Vägen jag gick var oplogad så det blev tyngre när jag gick och jag fick mera motstånd än vanligt, det blev tyvärr inte ett besök på kyrkogården då dom är riktigt dåliga på att ploga där så det får bli en annan dag när jag har bättre kläder på mig.

Här så får ni se bilder ifrån idag så kan man se hur snöigt det var!


Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har varit förkyld enda sen i Måndags och kom på iden idag att jag ska starta en blogg och testa om det är någonting för mig, jag gillar att ta fina bilder och lägga upp men ibland så kan det bli för många för Instagram så jag börjar att lägga ut de här!

Tänkte börja mitt första inlägg med att skriva om min morgon och lägga upp lite bilder.

Jag vaknade runt 08:00 och kände att jag var sugen på en riktigt god frukost så jag bestämde mig för att göra våfflor och en smoothie med massor av bär och vad är bättre frukost än det?!

Nu så sitter jag framför datorn, fixar bloggen och dricker kaffe, jag tänkte läsa tidningen som jag fick ifrån glossyboxen som jag även fick i morse och detta måste nog vara första gången som jag är riktigt nöjd med alltig som kom med!

Jag kommer nog bara att ligga hemma idag, jag funderar på att kanske ta en promenad till kyrkogården och tända ett ljus till mamma och köpa ett gymkort annars blir det att bara ligga i sängen och lata mig :)

Likes

Comments