Header

Hej på er!

Nu är det faktiskt bara 12 dagar kvar tills vi får nyilarna till våran lägenhet och den mesta av inredningen och möblerna är faktiskt redan införskaffat vilket gör att jag varje dag nu framöver tänkte lägga upp ett inlägg med inspiration till de olika rummen. Först ut är vardagsrummet helt enkelt!

Likes

Comments

Hej på er!
Har haft en helt underbar dag då vädret har vart stört bra vilket har resulterat i att vi bara har legat vid poolen hela dagen. Sedan drog vi iväg en sväng och käkade på vårt stammisställe för att sedan gå och handla lite dricka till rummet. Kvällen, eftermiddagen och solnedgången spenderades på balkongen vilket var magiskt. En riktigt bra dag helt enkelt, hoppas att ni har det bra hemma i Sverige också!

Likes

Comments

Hej!

Idag har vi som sagt bytt hotell och stad till Karon och jag säger bara WOW om det här hotellet!! Det ligger på ett berg med utsikt över havet åt ena hållet och ren och skär djungel åt andra hållet där man hör aporna. Standarden är så extremt hög och inredningen är väldigt fin med mycket marmor och jordnära färger - me like! Ska ta lite bilder på hotellet imorgon då det är kolsvart utomhus nu, ikväll ska vi inte göra något speciellt och imorgon blir det nog poolhäng och att acklimatisera sig lite i området. Nu ska vi kolla på lite Lost och sedan försöka sova, är fortfarande inte alls inne i den här tidsrytmen men jag försöker i alla fall haha.

Ha det bra hörni!

Likes

Comments

God kväll eller eftermiddag är det väl i Sverige i och för sig, här är klockan 22 och vi sitter självklart bänkade för att kolla på vm-lottningen, spännande!

Dagen har precis som alla andra dagar gått väldigt fort fast man nästan inte gör någonting, det blev några timmar vid poolen för att sedan ta en siesta på rummet innan vi gick ut och åt sista gången på vårt favorithak här i och med att vi byter hotell och stad i morgon. Känns skönt att få lite omväxling och även fast det här hotellet har vart superbra så vet vi ju att vi har en uppgradering rent standardmässigt då nästa hotell verkar sinnessjukt fint. Imorgon var det två veckor sedan vi åkte hemifrån och det är väl 20 dygn tills vi kommer hem igen - stört hur fort det går.

Nähe nu var det visst dags för lottningen som sagt, ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Solen är tillbaka och ingen är gladare än jag, det vill även säga att dagens enda plan är att ligga vid poolen i bikini med en drink i handen - livet kan vara värre. Sen tänkte vi ta en långpromenad på stranden innan ett gympass som ska köras. Ikväll skulle jag tippa på att vi går ut och käkar på något lite finare ställe då vi byter stad imorgon. Ha de bra hörni!

Likes

Comments

Hej på er! Det var ju ett tag sen jag skrev här men på grund av att vi tyvärr har rätt dåligt väder här nere så tänkte jag att uppdatera här inne i alla fall är något kul man kan hitta på. Jag och Christoffer befinner oss i Phuket och vi har vart här i lite mer än en vecka nu vilket i sig är superskönt och avkopplande men tyvärr är det ju vädret som inte vill ge med sig och det har vart få soldagar. Kan uppdatera lite mer om själva resan senare för nu ska vi ner till lobbyn och hänga ett tag. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Jag myser omkring hemma i min nyinköpta morgonrock och fixar mig inför dagens jobb som för en gång skull är på hemmaplan vilket gör att vi slipper åka en massa mil, me like! Igår kom vi hem från Kalmar och väl hemma så däckade jag i någon form av vad som var en tänkt powernap. När jag väl vaknade framåt 20 så åt jag lite mat och sedan träffade jag Elsa en snabbis för cathup.

Kvällen ser väldigt lugn ut vilket känns riktigt värdefullt efter denna vecka.

Likes

Comments