Att någon som kunde få mig att må bra och känna mig så omtyckt kan få mig att känna mig så jävla oönskad, det är ju bara sjukt.
Varför ger han det en till chans när det är så påklistrat? Han vill ju inte ens träffa mig? Eller?
Jag fattar då ingenting förutom att det är jätte jobbigt, och jag kanske förtjänar de då de jag gjorde inte va så jätte snällt, men jag vill inte vara ett sistahandsval som man KANSKE vill umgås med, skit i de då istället.
Och vem är hon? Hon fanns inte innan? Och vad va anledningen till varför ni skulle träffas idag? -det gör inget då får vi en anledning att träffas iallafall:)- blä! Seriöst. Du sov med folk, försökte mer, va antagligen mer bara de att du inte vågar säga.
Finns så många sätt att se på dehär men jag vet inte om det är värt att kämpa för.... Vadå? Vad kämpar jag ens för? Hans kompisar å alla i hans omgivning tycker tydligen illa om mig, vi kan inte prata med varandra så problemen kommer alltid ligga som en grund.
Jag är iallafall inte otrevlig när vi ses, och allt han säger på sms låter så fel, det kanske är meningen. Just nu är jag bara ledsen, för han är borta. Den jag tyckte om som fanns i honom är borta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments