Tänk om allt som är på film är sant. Saker man trodde inte skulle hända händer, sitser man trodde man inte kunna sitta i sitter man i.
Jag har alltid tänkt att om man är kär i någon så är man bara det i en, två går inte att vara kär i. Hm nej jag vet inte men just nu är jag där. Och nu vet jag att jag inte har ett val, kan inte dra lott och tänka han är min nu.

Jag hatar känslor, som inte ens går att förklara.
Tycker om dom båda lika mycket därför vet jag inte på vilket ben jag ska stå.
Kanske bara ska falla ihop och glömma allt, men hur lätt är de när man blir påmind hela tiden.
Kollar runt extra mycket när man är ute för JAG KANSKE SER HONOM. Skriva anonymt för de är bara då vi kan prata.

Men jag vet inte, vet inte alls. Jag vet ju hur det har varit, något som vänner och familj inte är sena att påpeka. Jag vill bara göra rätt, ändå blir allt så fel.
Hur kan man bry sig om någon som inte brytt sig ett skit?
Och hur kan man skita i någon som man kämpat för?

Känner mig bara tom, och de alla säger är så enkelt och självklart för dom, men det är i mig det gör ont. Det är jag som inte kan sova på nätterna. Jag vill bara pausa livet. "Dö" några dagar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag trodde inte sånna känslor fanns.
Sånna man ser på film, då allt bara är bra.
Fast allt är inte bara bra snarare tvärt om.
Om ca två månader får vi se hur det blir, och jag vill inte vara utan dig.
Att ha känslan av olidlig smärta för man saknar någon så mycke som jag saknar, och uppepåde kanske inte få träffa dig alls på flera år... Du gjorde ju ingenting, men vad har jag att säga till om? Tre mot en. Så jag kan bara hoppas på att turen är på "våran" sida och att jag inom kort kan få ha dig i mina armar.
"Han är inte värd de" nej jag förstår att ni inte tycker det, jag vet att det är mina vänner som får lida av att se mig må dåligt, men jag älskar er för det. Jag kommer finnas för er.

Likes

Comments

Efter många obesvarade sms och två resor som inte betydde någonting, 6månader utan något sedan tror du att allt bara är bra?
Visst jag skulle kunna riva hela världen för dig, men vad gör du för mig? Du kan inte ringa och förklara något och du kan knappt svara på sms, jag går hela tiden runt och funderar "är han död nu" när du inte svarar.
Hur mycke kan man ge utan att få något tillbaka? Jag är värd att kämpa för, iallafall lite. Lite mer än något sms per dag! Eller har jag fel?
Står mellan hopp och förtvivlan och känner att jag vill bara ge upp tanken på dehär, en framtid med dig hade varit underbart men är det mig du vill ha en framtid me? Eller är jag bara någon trygghet nu när du sitter där?
Så många frågor utan svar, som jag tydligen knappt är värd att få svar på.
Vad var det med dig som fick mig att falla så hårt? Nu när jag tänker efter så ser jag ju ingenting. Förutom början, då allt var som i en film, men sen blev ju allt en mardröm, jag var som luft för dig även fast jag gjorde allt jag kunde för att få dig må bra.
Jag vill också må bra, men kommer du vara den som får mig glad?

Likes

Comments