- Alexander Wang, Pre-Fall 2017

Jag tänkte försöka dra igång och blogga lite mer nu, känns som det var ett tag sen man hängde här. Så idag tänkte jag prata lite om hur taggad jag är på att den här hösten ska dra igång! Det blev liksom ingen riktig sommar i år, och även om jag inte är riktigt kär i regn och mörker så är jag iallafall förälskad i tonerna och färgerna (mest svart dock haha) denna höst.

Jag är en sucker för helsvarta outfits kombinerat med silver- samt läderdetaljer, det har nog vet alla som känner mig stenkoll på nu haha. Alexander Wang's Pre-Fall looks bara skriker till mig, snacka om att det lär vara min inspirationskälla nu under hösten. Kanske lite tråkig som håller fast vid all-black, but you know me.

:))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments




" You will walk differently alone, dear, through a thicker atmosphere, forcing your way through the shadows of chairs, through the dripping smoke of the funnels.

You will feel your own reflection sliding along the eyes of those who look at you. You are no longer insulated; but I suppose you must touch life in order to spring from it. "

F. Scott Fitzgerald, Tender Is the Night

Likes

Comments

​Tydligen så är det ju världsfotodagen idag. Något som var värt att uppmärksamma, med lite foton på foton, polaroider. Något såhär har väl min sommar sett ut också, här finns bilder från Håkanspelningen, när jag och Isak åt fransk middag, när jag Heidi och Clara drack vin en sommardag samt lite minnen från Frankrikeresan. Enjoy

Likes

Comments

​Att mixa gammalt med nytt är nog något som alltid kommer att vara ett bra val, exempelvis så som jag parat ihop mina nyaste Jeffrey Campbell's med en gammal läderväska köpt på secondhand. Kontraster, kontraster, kontraster!

Likes

Comments

Lite update från den senaste månaden. Emma gjorde fina flätor på mig, jag köpte ett nytt linne från Nelly.com, jag har invigt mina Calvin Kleins och jag vann en tävling från JFR.se! Mars var en bra månad helt enkelt.

Likes

Comments

Några av mina absoluta shortsfavoriter nu till sommaren. Skulle kunna leva resten av mitt liv i shorts så länge det är varmt ute, no kidding.

Likes

Comments