Header

.. polvi ei erityisesti pitänyt tätä asentoa kaikkein ergonomisimpana, mistä se päättikin antaa hälytysmerkkejä pienellä kipuilulla (ei, tämä ei ollut luonnollinen asento ollenkaan)
.. tätä kuvaa ennen sain hinkata kenkiä tovin katusuolasta (nahkasuoja olisi kai ihan jees?)
.. ei, en lukenut kyseistä kirjaa..
.. raivasin melkoisen määrän roinaa kuvan alueelta pois ennen kuin asetuin istualleni
.. kuvan ottajalla oli myös huutava nälkä (jauhelihakeittoa), ongelmia valotusajan kanssa ja Kunnallisoikeuden kirjakin oli vailla pikaista huomiota

.. jotenka mitä voimme päätellä näiden kauniiden (ja huolella valittujen) kuvien taustalla olevista asioista pelkästään kuvan avulla? emme juuri yhtikäs mitään..

Itselleni kauniit kuvat ja oman elämän kohokohtien tallentaminen valokuvina, ovat harrastuksia muiden seassa. Nautin esteettisten ja kauniiden asioiden katselusta sekä tuottamisesta, enkä myöskään osaa mediakriittisenä ja siihen opetettuna ihmisenä ajatella, että joku voisi oikeasti nähdä minun elämäni täydellisenä juurikin vain niiden kuvien perusteella mitä postaan, kun en itse näe muiden kuvia sen kummoisempina (kuin vain visuaalisesti kauniina ja harkittuina tuotoksina) kuin muitakaan tavallisten kotialbumien otoksia.

Mitä te ajattelette aiheesta?

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Voisin väittää että ihan jokaisella on petrattavaa oman ihonhoitonsa saralla ja näin on myös omalla kohdallani. Tärkeää on tietenkin ensinnäkin löytää ne tuotteet jotka sopivat parhaiten omalle iholle. Näin talviaikaan oma iho tuntuu kadottaneen viimeisenkin hehkunsa ja itselläni kasvojen ihon hilseilyn ja kiristämisen huomaa heti jos, rutiinista vähänkin luistaa.

Nyt kuitenkin niihin tuotteisiin, jotka juuri itselläni ovat käytössä.

Puhdistukseen käytän Lumenen Sisu Urban Andidotes syväpuhdistavaa puhdistusöljyä. Tämä tuote on käytössäni vielä uusi, mutta tietoisesti ostettu. Halusin tuoda omaan kasvojen puhdistukseeni vielä perusteellisemman lisän puhdistusöljyllä ja käytän tätä toisen puhdistustuotteeni Cliniquen Liquid Facial Soap Mild lisäksi (joka myöskin on pettämätön luottotuotteeni monen vuoden käytön jälkeen).

Puhdistuksen jälkeen taputtelen iholle muutaman tipan Lumenen Valo Glow Boost kirkastavaa ja silottavaa hualuronitiivistettä ja sen jälkeen vielä Lumenen Valo Arctic Berry Cocktail heleyttävää ja ravitsevaa tehotiivistettä, mikä on nimensä mukaan kuivan ihon pelastaja heleyttävällä ja ravitsevalla vaikutuksellaan. Öljyisyyden takia en tätä kuitenkaan käytä kuin vain iltaisin.

Kasvovoiteena käytän aamuin illoin Lumenen Sisu Urban Andidotes hoitavaa kosteusvoidetta ja silmänympärysiholle käytössäni on Originsin GinZin Refreshing Eye Cream (!!!). Kosteusvoide on koostumukseltaan tavallista päivävoidetta hieman paksumpaa ja siksi soveltuu myös yövoiteeksi.

Vaikka ulkoinen ihon ravitseminen onkin ihonhoidon näkyvin osa, tämän lisäksi oma lupaukseni on petrata myös sisältä tulevan kauneuden kanssa. Tämän tavoitteen konkretisointiin ostin kokoelmiini Carla Oatesin The Beauty Cheff -kirjan. Tulen päivittelemään kokemuksiani resepteistä blogin puolelle, kunhan paremmin pääsen tutustumaan mitä kirja pitää sisällään.

Mitäs luottotuotteita teiltä löytyy?

Likes

Comments

Asukuvaa eiliseltä Helsingin visiitiltä.

Takki Zara
Huivi WERA Stockholm
Kengät & Other Stories

Likes

Comments

Syksy alkaa pian opiskelujuttujen osalta olla finaalissa ja viimeiset luennotkin ovat jo takana päin. Pakenin kapsäkkieni kanssa jo viime viikon perjantaina kotikotiin viettämään hieman pidempää Itsenäisyyspäivää edeltävää vapaata. Nyt loppuviikosta kävin pyörähtämässä Tampereella tentissä sekä ainejärjestön pikkujouluissa ja eilen palasin takaisin viikonlopun viettoon vanhempien ja poikaystävän seuraksi (kiusaksi).

Minua on oikeastaan koko syksyn vaivannut viihtymiseni ongelma omassa kodissani ja eilen aamulla nopeilla päätöksillä ja yhden ihmisen käsillä sain aikaan sen mikä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Minulla oli elokuussa ennen muuttoa jo selvä visio siitä mihin tulisin sijoittamaan huonekalut ja muutenkin melkein koko loppukesä meni asunnon pohjapiirustusta ja hankintoja miettiessä. Tämä kyseinen pohjaratkaisun kannalta parhaimmaksi ajattelemani järjestys ei kuitenkaan tuonut minulle sitä kodin ja oman pesän tuntua, enkä juurikaan kyseenalaistanut sitä silloin siinä mielessä, etteikö se tuntuisi oikeasti hyvältä kun vietän aikaa yksinäni. Voin siis kokemuksen äänellä todeta että kauniit asiat ja tavarat eivät tee onnelliseksi jos ne ovat väärin sijoitettu. Rakastan kotiani ja olen äärettömän onnellinen että olen saanut sisustaa itseni näköisen ensimmäisen asumuksen sellaiseksi kuin tahdon, mutta vasta nyt kun saan herätä luonnonvalon saattelemana ison ikkunan alla ja kehitteillä oleva lukunurkkauskin on työn alla, koen että voin ehkä vihdoin tuntea sen saman kotoisan fiiliksen kun saavun sinne missä myös kaikki rakkaat ihmiseni ovat. Löhöilyä ja kotihiirulaisena olemista rakastavana ihmisenä tahdon että omassa kodissani on puitteet sekä ihan vain kotoilulle että opiskelulle, sillä aina se kolkoltakin tuntuva yliopiston kirjasto ei nappaa.

Mitä mietteitä teillä on ensimmäiseen kotiin muuttamisesta ja kodin tunnun luomisesta?

Likes

Comments

Olen viimeviikkoina potenut erittäin voimakasta stressiä. Olen kokenut puristavan raastavaa ahdistusta, mikä on laittanut arjen kulun hieman koetukselle. On tuntunut siltä, että tiedon määrä on ylittänyt oman kapasiteetin, etkä oikein tunnu hallitsevan mitään, ja viimeinen tikki on ollut se että on kokenut epäonnistuneensa kovasta yrittämisestä huolimatta. Erityisenä syynä tähän on ehkä se, että olen aina ollut ihminen jolla kaikki narut pysyvät käsissä ja tahdonvoimalla olen saanut asian kuin asian toimivaksi. Nyt kuitenkin puntaroinnin alla ovat olleet omat kyvyt ja se kuinka paljon asioita pystyy hoitamaan pois alta samalla kertaa.
Tämän kaiken tuhertamisen ja murehtimisen jälkeen on kuitenkin jo taas näkynyt pilkahdus valoa ja kulunut viikko onkin ollut parasta pitkään aikaan. Maanantaina taistelin vielä omaa päätäni vastaan, kun jouduin jättämään aamulla tutun ja turvallisen kodin ja istumaan bussiin, joka veisi taas takaisin sinne omien murheiden keskelle. Nyt kuitenki tuntuu taas pitkästä siltä, että hommat sujuvat hyvin ja mieli on ollut suhteellisen korkealla verrattuina edeltäviin viikkoihin. Tästä kiitän kaikkia teitä, keitä olen tällä viikolla kohdannut (ja ehkä myös niitä pois alta hoidettuja asiota). Niitä lyhyitäkin kohtaamisia ja satunnaisia jutusteluita oppii arvostamaan .
Ylläolevat kuvat ovat tänään tehdyltä Helsingin excursiolta, kun pääsimme vierailemaan Valtiokonttorilla ja Sitrassa työelämävierailun merkeissä. Lounastauon paussipaikaksi valikoitui Pizzeria via Tribunali, mikä ei pettänyt tälläkään kertaa. Näihin tunnelmiin toivotan kaikille tätä postausta lukeville ihanaa viikonloppua. Positiivisuus on tämän loppuviikon voimasana.

Likes

Comments