Header

nu kan ni följa lilla Nellie på Instagram 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vår stora utesäng uppskattas mycket av Nellie 😍

Likes

Comments

vår älskade lilla livsnjutare ❤️❤️

Likes

Comments

Nellsan har haft en fästing iår!!
Därför har vi valt att inte medicinera eller använda halsband mot fästingar. MEN igår tog vi en fästing och idag tog vi en till...
När går egentligen gränsen att man vill använda medicin, tuggtabletter eller dylikt?

Likes

Comments

Sista tiden har Nellie börjat klia mer och mer kring halsen, där halsbandet sitter. Vi ringde veterinären och frågade om tips vi fick ett nytt schampo som ska vara för irriterad och torr hud. Vi får testa och se om det funkar annars fick vi åka in och kolla vad det kan vara.
Vi hoppas det kan lösa sig med schampot.
Trevlig helg 🌸

Likes

Comments

Nellsan blir lite sliten av löpet. Hon blir alltid lite tröttare och gosar gärna men bara på hennes villkor. Hon blir en bestämd liten plutt.

Likes

Comments

Nellie såg ankorna och bara smet ut i vattnet. detta har aldrig hänt innan! Hon brukar inte ens vilja känna på vattnet, men när ankorna simmade förbi blev hon sugen och simmade ut. Så roligt att se att hon vågade.

Likes

Comments

i fredags var vi och firade min mamma som fyllt år och i lördags var vi och firade Marcus pappa som fyllde år. idag åkte vi över till Borgholm för att träffa Marcus kusin och flickvän och lilla Freja. Freja och Nellie lekte hur bra som helst ihop denna gången känns så skönt, det är första gången Nellie leker bra med en annan hund.

Likes

Comments

När det inte är så bra väder ute så får man ta in poolen och göra en mysig säng av den istället. Nellie verkar gilla den jättemycket.

Likes

Comments