Header

Hej där! Om en vecka är det ju halloween så jag blev lite sugen på att baka något till det. Kanske sånna fingrar?
Idag har jag ridit, städat och städat kaninburen. Städa är så himla tråkigt! Jag hatar det verkligen, men ifall jag inte gör det så blir mamma sur och jag får ingen månadspeng.
Just nu tittar jag på Hellenius hörna och kelar med kissen. Inatt är det fullmåne så vi får akta oss för varulvarna! 😬

Günter☝🏼️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag gjorde jag och min syrra cupcakes! Det blev faktiskt rätt lyckat. Fast vi hade tydligen för lite florsocker så så det blev inte så mycket frosting😞 Men dem som blev utan frosting tog vi nutella på!
Just nu har jag käkat en halv cupcake och har redan ont i magen, den var riktigt mäktig!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag var jag ju i skolan som vanligt, vi hade slöjd och nu har jag gjort en ridspöhållare. Eftersom dem hållarna man köper går i sönder rätt lätt så harr jag gjort en i trä! Blev faktiskt lite nöjd (händer inte ofta i träslöjden)
När jag sedan kom hem så red jag med Emilia som vanligt (vi rider alltid på tisdagar) Det blev också lite fotning, vi tog fotona med hennes kamera eftersom den är bättre. Dem kommer säkert upp här när hon skickat dem till mig!
Just nu ligger jag i sängen och behöver sova.
Godnatt! 💙

Emilia☝🏼

Likes

Comments

Eftersom ni säkert inte vet så mycket om min häst Dis så ska ni få veta det.
Hon är en islandshäst och hennes fullständiga namn är Dis frá Minni-Borg. Hon är färgen brunblackskäck, är 133 cm i manken och har liten kropp men stora hovar, huvud och det jag gillar mest, gigantiska öron😍 Hon är 21 år, född på Island och vi köpte henne i juli förra året. Hon har väldigt enkelt för tölten men ifall man vill ha den ren måste man verkligen jobba för det! Ifall man jobbat tillräckligt mycket kan man släppa tyglarna och den är fortfarande ren!
Hennes galopp och skritt är inte dem bästa men hennes trav är väldigt fin ifall man får henne att gå på tygeln och travar långsamt.
Dem första månaderna jag hade henne så ville hon alltid gå tätt intill den andra hästen/människan hon red ut med eftersom hon inte kände sig trygg med mig, hon lyssnade inte heller på mig. Jag satte heller inte så mycket krav på henne, jag lyckades till sist vinna hennes förtroende. När mamma sedan prövade rida henne så gick hon tvärtemot, mamma trodde ju hon var snäll men sedan ångrade hon sig. Jag blev faktiskt lite glad för att alla hästarna på gården lyder mamma, så jag märkte att detta verkligen var min häst.
I somras provade mamma rida henne igen och då lydde hon, hon sa också att hon blivit mycket duktigare.
För några veckor sedan så fick jag också henne att gå på tygeln i alla gångarterna förutom galoppen! Nu får jag det hela tiden.
I Dis ungdom så fick hon:
Tölt: 8,5
Trav: 8,0
Skritt: 7,0
Pass: 5,0
Galopp: 8,0
Totalpoäng: 7,85

Likes

Comments

Ännu en måndag är snart avklarad! Jag hatar måndagar eftersom jag alltid är så trött och helgen är slut, nu får jag längta efter nästa helg!
Jag har precis kommit hem efter min gitarrlektion som var rätt rolig faktiskt! Det blir roligare när jag lär mig låtar som jag känner igen, dock minns jag inte vad låten heter... 😂 Jag och min syrra Louise har planerat att baka cupcakes på onsdag, det ska bli mysigt med systertid. Hon ska rida och sen ska vi åka och handla. Jag har kollat på massa videos på youtube där dem gör massa roliga spritstekniker som jag vill testa! Varje gång jag har gjort cupcakes själv så har frostingen blivit misslyckad så att det inte gick, denna gången går det nog bättre!

Det är min syrra som rider skimmeln, Brimir

Likes

Comments

Här är några bilder av Lokkadis (fuxskäcken) Engla (svartskäcken) Baloo (hunden) och Brimir (skimmeln) 💙

Likes

Comments

Ja, nu har jag skapat en blogg. Det trodde jag aldrig skulle hända... Men jag vill prova något nytt! 

Igår var jag på hubertusjakten så jag är väldigt trött idag. Jag sov i femton timmar! 😱 Så jag blev lite sur på mig själv eftersommaren del av dagen tas ifrån av mig. 

Likes

Comments