Header

Min iPad är det jag använder mest

Vad finns det som man inte kan göra på en iPad? Inget! Jag har med den på föreläsningar, jag kollar netflix på den, jag surfar, jag kollar histologipreparat och mycket mer! Jag måste erkänna att det är bättre än att ta med en stor och tung dator. 

Om ni någonsin funderar på att köpa en iPad eller en läsplatta, eller till och med önska en i present/julklapp, Tveka inte!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför gillar folk det?

Jag har sett många som "gillar" den "nya trenden" att då ha massa olika design och färger på sina naglar samtidigt. Det är INTE snyggt, oftast. För att en nageldesign ska vara snygg ska det vara enhetligt. 

Ni vet som en modevisning.. Alla kläder går i samma stil. Enligt min åsikt är det så naglarna också ska vara. 

Likes

Comments

Anatomi, Fysiologi, Cellbiologi med Histologi

Långt namn va? Det är kursen jag läser nu. Det handlar om människokroppen, musklerna, sinnena, skelettet, nerverna etc...

Men det är otroligt spännande! när jag går igenom mina anteckningar och finner något som jag inte riktigt förstår, måste jag googla det och då hittar jag massa andra roliga saker på vägen! 

Visste ni till exempel att vi har en neurotransmittor vid namn GABA som är ett av ämnena som förflyttar korttidsminnet till långtidsminnet. Intag av alkohol kan förändra ämnets balans med andra signalsubstanser och förflyttningen mellan korttidsminnet och långtidsminnet slutar fungera = ​Vi får minnesluckor när vi dricker!!

Intressant va? 😉

Likes

Comments

Mycket att göra med små prickar

Detta är också en av mina enklare nagelldesigner. Det går snabbt och är samtidigt ögonfallande! Du behöver inte gå till en nagelsalong för att få underbara naglar, eller även idéer till att göra dina egna designer.

Att använda sig av till exempel prickar kan göras i flera olika typer av mönster och geometri, om man är kreativ det vill säga. 

Hoppas ni vill prova det 😉

Likes

Comments

Jag vaknade 07.30 imorse

Och jag är ledig idag! Jag tänkte till och med ​"Wakey wakey little bitch"​ imorse innan jag klev upp. Jag ligger dock i sängen fortfarande och kollar på nån random serie. 

Men jag ska åka till stan och köpa en ny skrivbok! Eftersom att jag har skrivit ut min nuvarande, och jag är bara på halva kursen än så länge. Jag ser inte fram emot att behöva lära in allt det här.. Blä! Vissa saker är roliga, men vissa är inte så intressanta, tyvärr. 

Kanske passar på att köpa nått annat när jag ändå är i stan, We´ll see 😉

Likes

Comments

21/21 RÄTT

Igår hade vi ett prov i Histologi, mikroskopering som då innefattade att vi skulle få en lista på olika celler, vävnader, muskulatur eller olika färgningar av preparat. Till detta skulle vi alltså kunna otroligt många olika celler och vävnader, vad dem heter och i vilken vävnad de ligger i eller vilket nummer på preparaten de ligger i. 

Gränsen för godkänt var 16/21. Jag hade visat 15 preparat och då sa läraren att det var 1 kvar innan jag blev godkänd.. så jag fortsatte med att visa en till och frågade då om jag blev godkänd och fick gå, och det fick jag MEN jag stannade ;) Jag gjorde klart dom sista, han log åt mig och sa att jag fick alla rätt. 

Hårt arbete lönar sig alltid! 

Likes

Comments

Misstakes can be made, but also fixed

Men dom kan även fixas! Så.. Dagen efter att jag fixade mina naglar så dushade jag och då var det fyra naglar vars nagellack åkte bort :/ Men då gjorde jag om dom fyra naglarna i ungefär samma stil som dem andra! 

Jag använde samma blåa nagellack och limmade fast en pärna. Det blev en helt ny Design! 

Super nöjd! ​

Likes

Comments

Blue N. White

Enkelt, snyggt, stilrent och hållbart! 

Otroligt enkelt att göra. det enda du behöver ha är:

Två nagellack i olika färger som du själv tycker passar. 

Någon verktyg som är bra för att göra "prickar"

Top Coat

​Easy right?

Likes

Comments

​Jag har väldigt sällan tid för min så kallade blogg. And im sorry for that 😊

Men lite bilder är ju alltid lite små roligt att kolla på eller hur? 

Nu ska jag fortsätta plugga, bye bye!

Likes

Comments

Jag tror det finns tusen olika att att måla naglarna på för att det ska se "spännande" ut, men som är lätt och snabbt att göra.

Dom nedan är jätte enkla att göra! Två nagellack är allt som krävs, inga speciella penslar eller liknande.


Bad hair day?

No worries! Den här frisyren är nog en av dom enklaste och snabbast att göra, även om man inte hunnit duscha. Jag brukar även "Piffa" upp den med till exempel en blomma eller något annat roligt. 

Vet du inte hur du gör? Hittade ingen bra youtube länk.. får försöka göra en egen video

Här är en annan awesome video!

Klicka här

Likes

Comments