Ibland går inte alltid allt som planerat, ibland går inget, inblandad går allt bra. Man tänker inte alltid steget längre och stannar oftast på plats.

Senaste tiden har varit lite jobbigare, och ibland behöver man lägga exakt allt åt sidan och kämpa med sig själv.

Det betyder inte att man är en dålig människa för det! Alla behöver göra det ibland.

Har börjat skolan igen eller började 9 januari Hahah, det är rätt skönt men klart det är lite jobbigt med många ämnen och lite tid kvar. Det är en stress att vara i skolan och jag tror det är så för alla. Men snart är det klart där!

Alla måste få ta en paus och andas ibland! Och allt blir bra tillslut! Det ända som gäller är att kämpa!

Nellie Steneberg 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag lider av deprisson. Man kan inte styra de, har även panikångest attack, och får lätt skuldkänslor.

Den senaste veckan har varit sämre än dom flesta. Jag har inte mycket energi. Och ligger oftast i min säng.

Jag hatar att ha det såhär. Men ibland är det skönt. Det finns anledningar till allt. Till tårar,lycka, skrik, ilska, och alla slags känslor. Men ibland kan man bara inte säga på ord.

Att lida av deprisson och någon frågar varför man är ledsen och inte kan svara på det kan den andra personen inte alltid förstå. Alla är väll ändå ledsna över ingenting ibland? Eller?

Jag vill bara att alla ska förstå att man inte alltid mår bra! Hur bra det än ser ut på utsidan så finns det mycket på insidan. Men det gäller att bita ihop och kämpa. Och behöver man gråta ut! Gör de!! För du ska aldrig hålla inne känslor!

Ville bara uppdatera och förklara varför det inte kommer någon uppdatering! Kommer snart göra det då jag mår bättre.

Ta hand om varandra och er själva! Kram<3

Nellie Steneberg 

Likes

Comments

Hej allihopa!!!

Nyss rensat ut min garderob! Och hjälp vad mycket kläder jag inte använder/ inte använt!

Väljer själv att sälja väldigt mycket på Shpock!

Kommer upp mycket på shpock under veckan och det ligger redan uppe mycket! Gå gärna in och kolla och jag är den personen som gärna går ner i pris!

//Nellie

Nellie Steneberg 

Likes

Comments

Ja det blir många inlägg om #metoo men om saker aldrig hade hänt skulle det aldrig vara så.

Så fort vi även lägger ut #metoo så skriver alltid någon kille någon riktigt konstigt och vi måste förvara oss. Igår när jag satt och läste igenom vad just killar svarade om min text igår blev jag extra äcklad av 1.

”Men Vadå? Låt killarna få fitta? Ni kvinnor ska ska så i köket och ni är ändats objekt i våra ögon? Vi ligger och sedan kastar er? Blir ni gravida så om det är en kille behåll det. Är det en tjej döda de? Killar får göra vad dom vill? Vi får röra och så på vilken brud som helst? Ni tjejer är bara horor i våra ögon? ”

Det där en av dom vidrigaste texterna jag fått i mitt lilla liv? Hur har någon ens en hjärna när den skriver så? Hur går det i hans huvud? Ja alla har olika åsikter. Men alltså respekt finns av en anledning. Och igentligen ska vi tjejer inte ens lägga ut #metoo för att försvara oss och bevisa för killarna hur många som blir utsatta. Jag skulle vilja att ingen kvinna skulle behöva skriva de. Men nu istället har nästan alla kvinnor på mina sociala medior lagt ut de.

Och ja. Killar kan också vara med om sånt här. Men det är vanligare hos kvinnor.

Kan inte ALLA kolla runt sig. Även kvinnor. Och se vad som håller på att hända. Är det såhär vi vill att våra egna barn ska växa upp om vi får några? Är det här samhället bra? Är det såhär vi ska leva? Är det rätt? Nej.

Jag står upp för alla mina systrar och bröder här i världen som blivit utsatta! Ni är riktigt starka!

Låt oss nu få bort denhär skiten från samhället. Ingen förtjänar att bli utsatt. Det är vidrigt vilken syn människor har på varandra.

Tack för mig.

#metoo

Nellie Steneberg 

Likes

Comments

Asså killar. När en tjej lägger ut #metoo så nej behöver ni inte sitta och skriva ”du oxå?”. Förstår ni nu hur många kvinnor som blir utsatta? Det är sjukt hur många! Kolla runt er. Är det verkligen kul det ni gör? Vad gör er till att ha rätten att ta på en kvinnas kropp? Är det coolt snällt?

Vad är det som får er till att göra era dumma beslut? Grupptryck? Ensamhet?

Tänk om eran dotter skulle komma hem gråtandes för att en kille hade gjort så? Är det kul då? Tänk er för innan ni gör något.

Även om en kvinna har kjol, magtröja eller mindre kläder på sig har ni inte rätten till de.

Jag ber er. Tänk en extra gång. Är det värt de? Är det värt att få en kvinna skadad för livet? Vara rädd för vad den har på sig? Går? Gör? Är det värt de? Tänk bara. Hur vill du att din dotter ska bli behandlad av killar? Eller tänk om någon skulle göra så mot din mamma? Tro mig. Det är inte kul. Denhär samhället förstör oss. Nu killar. Ni kanske ska börja tänka och göra det rätta. Eller vill ni att eran dotter, mamma eller t.om tjej ska komma och gråta i din famn? Det tror jag inte. Så snälla tänk en extra gång.

Och nej drar inte alla killar över en kant. Men tar ni åt er? Ah då kanske du ska tänka ett extra steg. Så ni killar som aldrig gjort något sånt! Ni är så fkn bra! Och ska verkligen inte ta åt er!
💓

(Texten för min snapchat)

Nellie Steneberg 

Likes

Comments

#metoo är en riktigt viktig sak! Det är för att bevisa hur många tjejer som blivit utsatta i samhället.

Vi kanske inte anmäler eller berättar för någon om vi har blivit våldtagna eller varit med om någon sexuella övergett och liknande.

Vi är riktigt starka som står upp för oss själva och även bevisar hur många som blivit det.

Det är sjukt hur många som blivit det. Man blir nästan lite ledsen över hur många det igentligen är. Och hur unga dom flesta är.

Vi tjejer är starka tillsammans!
💓

Nellie Steneberg 

Likes

Comments

Väldighet många frågar om mina sociala medier så tänkte bara lägga ut lite snabbt vart jag finns

Nellie Steneberg 

Likes

Comments

1 månad och 5 dagar har gått. Sen jag senast vägde mig och även la upp bilderna på min kropp.

Jag har försökt träna mera, äts lite mera och sånt för att nå mitt mål.

Ställde mig på vågen för 5 minuter sen och det vs jobbigt. Att se att man bara gått upp 1 kg på 1 månad och 5 dagar är sjukt jobbigt men det är bara början. Kommer aldrig ge upp!

Här kommer även 3 nya bilder på kroppen, jag ser ingen skillnad men det kan även vara lite kul att ändå få se min utveckling.

Hata aldrig på någon över personens kropp. För allas e olika okej?

//
Nellie

Nellie Steneberg 

Likes

Comments

Jag vet att jag skrev att jah skulle lägga ut ny efter 1 månad, det va 12 september... nu är det 16 oktober... men jag har inte lusten till de, det kommer komma upp bilder och de inom 1 veckan iaf, så får ni se hur mycket jag ökat i vikt och om min kropp hat förändrats något :)

Aja vill iaf tacka för 1500 läsare på 1 månad! Hahah sjukt! Tack <3

Nellie Steneberg 

Likes

Comments