Livet..

Hej på er! Varit ett tag nu som det har varit fullt upp i mitt liv kan man säga! Reste till min älskade bror i Norrland och väl hem därifrån så flyttade jag från Oskarshamn till Kalmar, jaaaa jag har flyttat hem till mina rötter igen! Känns underbart att vara nära alla mina nära och kära igen! Så nu bor också båda barnen hos mig varannan vecka, men Nellie är lite mer hos sin pappa nu för det skulle bli en bättre inskolnings period inför förskolan hon började i nu i Augusti! Undrar verkligen vart tiden tar vägen!? Min lilla STORA tjej som nyss var 1,5 år känner jag har plötsligast blivit 6,5 år, hua! Imorgon dessutom så fyller min lilla mini prins 1 år, hallå? Jag födde han ju nyss??
Så imorgon blir det lite kladdkaketårta och fira min lilla skruttunge!
Har som sagt varit stormiga månader elr ja sista året för min del! Jag försöker verkligen göra det bästa för barnen iaf, jag får sätta mig själv åt sidan en hel del, huvudsaken är att barnen mår bra och det gör dom nu!
Mina hjärnspöken är fortfarande med mig, dom har inte försvunnit tyvärr, men skönt att fått diagnos ”ångest & utmattningssyndrom” så man iaf kan få en diagnos att säga till folk som tror att jag är sååå pigg o glad jämt, skenet kan bedra!
När jag flyttade ner till Kalmar så trodde jag faktiskt att det skulle ge mig ett lugn i kropp och själ, men då började folk bete sig konstigt och illa istället! Var verkligen inte det jag behövde i mitt liv, behöver inte det nu heller men de där fortsätter liksom.. får bli ett inlägg till ikväll eller imorgon om hur mitt liv blev när jag flyttade HEM! Kram på er !

Gillar

Kommentarer