Kropp och knopp đŸ€”

TÀnk egentligen sÄ knÀpp vÄr vÀrld Àr!
För snart 7 veckor sedan sÄ födde jag en son, en perfekt liten kille och som har förgyllt vÄrt liv med vakna nÀtter massa skrik men sÄ mycket kÀrlek! Men vad hÀnder med mig nÀr jag har gÄtt i nio mÄnader som gravid, min kropp har burit pÄ ett barn i nio mÄnader plus att min kropp innan det har burit pÄ ett barn i 9
MÄnader ! Jag har alltsÄ lyckats fÄ tvÄ smÄ underbara barn och burit dom med min kropp, ÀndÄ sÄ Àr jag sÄ fruktansvÀrt elak emot min kropp nu efterÄt!
Att jag ens kan stÀlla mig framför spegeln hemma och bara mÄ riktigt skit, för den som jag ser i spegeln Àr hemskt ful och tjock och stor pÄ alla sÀtt, det klÀr inte mig!
Jag ser tvÄ ledsna ögon i den dÀr spegeln och tvÄ bröst som verkligen har sÀtt bÀttre dagar och Àr lika ledsna dom! Ser ett par armar som vÀrker frÄn axlarna ner till fingertopparna och dom vill jag helst bara sÄga av! Benen, jadu benen, dom bara Àr dÀr dom Àr mest, hÀngiga lÄr och för att inte pÄtala den dÀr jÀvla magen som Àr hemsk!!! Den ser mest ut som
En dÄlig bulldeg! Jag lÀngtar verkligen till att en dag fÄ kÀnna mig fin och vacker, att fÄ kÀnna mig helt duglig precis som
Jag Àr! Men fan vad det kÀnns lÄngt borta!
Även att jag Ă€r duktig pĂ„ att klanka ner pĂ„ mig sjĂ€lv och har vĂ€rldens sĂ€msta sjĂ€lvförtroende sĂ„ Ă€r jag samtidigt sĂ„ sjukt stolt över vad min kropp orkar och orkat med under mina 27 Ă„r!
Gjort mÄnga operationer pga min kropp som inte fungerar och lider fortfarande varenda dag och natt med smÀrta men ÀndÄ fixar jag att bita ihop för att fÄ min familj att de ska fÄ de bÀsta av mig!
I fredags damp det ner en tidning ”mamma tidning” ” sĂ„hĂ€r gĂ„r du ner dina Mammakilon” ”perfekta mammakroppen skaffar du sĂ„hĂ€r”.... men va fan tĂ€nker jag. Vart Ă€r vi pĂ„ vĂ€g!? Nu ska man bli trackad med massa tidningar i brevlĂ„dan som dessutom ska pĂ„peka vĂ„ra kroppar!!!?
Men det mÄste fasen nÄgon gÄng ta ett slut, all denna kaos och publicitet av hur andra ska se ut Àr inte alls okej!
Jag Ă€r vĂ€ldigt duktig pĂ„ att alltid höja andra, att andra alltid Ă€r fina och att alla andra fĂ„r se ut precis som dom vill och att alla Ă€r fina pĂ„ sina egna sĂ€tt! Men tydligen sĂ„ gĂ€ller inte dom reglerna och dom tankarna för mig sjĂ€lv. Varför? För att jag Ă€r inprĂ€ntad i huvudet av media och av folk som jag umgĂ„tts med och levt med att jag inte duger som jag Ă€r! Att jag aldrig kommer duga som jag Ă€r! Men vet ni!? Nu tĂ€nker jag dricka min coca cola och Ă€ta en nĂ€ve chips och bara vara Mamma Emelie med den hĂ€ngiga o ledsna kroppen som jag har, over and out âœŒđŸ»


Gillar

Kommentarer