Nya skor från igår. Ny glasögon från här om dagen samt lite shopping idag. Jag måste säga att jag är bra på att spendera mina pengar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen vara ledig. Trots detta har dagen gått i ett. Imorse var jag hos frissan och färgade samt klippte håret. Några nyanser mörkare och en betydligt kallare ton.
Efter det åkte jag till Borensberg för att umgås lite med barnet som jag ska vara barnvakt åt på lördag. En ettårig liten goding.
Nu sitter jag i Norrköping hos Anton och myser. Skönt att få spendera några dagar med honom.

Likes

Comments

Idag fick jag hem dessa godingar på posten. Lagom när sommaren är slut, men har hört att det ska bli lite bättre väder till helgen igen. Får använda dom då.

Likes

Comments

Igår innan jobbet fick jag lov att mysa med mina kusiner som har varit utomlands på semester i sex veckor. Jag har saknat dom så mycket. Mina fina kusiner Rut och Knut.
Jag har också äran att få vara gudmor åt lilla Rut.

Likes

Comments

Nu är det bara fyra jobbpass kvar tills jag äntligen får lite ledigt. Har nästan glömt hur det känns att vara ledig. Jaja... Imorse var jag ute och sprang en sväng men fick avbryta efter halva eftersom jag fick kramper i magen.... Så lustigt. Aldrig känt så innan, så tänkte att det var lika bra att gå hemåt. Bra var det då det började åska och hagla så fort jag kom innanför dörren.
Gjorde mig en god frukost och sitter nu och kikar på OS i soffan. Skönt.

Likes

Comments

Funderar lite kring hur jag ska färga mitt hår. Nu när hösten närmar sig skulle jag vilja ha lite mörkare toner för att inte behöva färga håret för ofta. Får se om jag kan hitta någon bra frisör som har en tid ledig nästa vecka när jag äntligen får ett par dagar ledigt.

Likes

Comments

Gjorde en smoothie till frukost idag. Skönt att börja jobbet klockan ett idag.
Sitter under filten i vardagsrummet med vovven och tar vara på min lediga förmiddag. Här i Motala blåser det storm så då är det extra skönt att sitta under filten. Dock är mina föräldrar på kryssning från igår till idag... Lite orolig är jag allt. Pga blåsten

Likes

Comments

Tar en kopp kaffe och funderar på livet lite. Jag skulle fått ledigt nu på torsdag och fått vara ledig tills lördag. Men det krisade på jobbet så jag får jobba extra. Efter att jag har jobbat mina pass som är mitt sista på söndag, har jag jobbat 36 dagar i rad. Det känns vill jag lova.

Likes

Comments

Finbesök idag också. Valpen Aston kom förbi med sin husse för att hälsa på Ezter. Ännu en liten lekkompis.

Likes

Comments