Nu sitter man här på pendeln på väg till skolan.
Har två uppgifter & så ska jag göra den räddnings grejen under denna veckan, hoppas att jag blir klar så jag inte missar en till vecka av praktiken, för då blir jag fan arg på mig själv..

Nu under sommarlovet så har jag inte tagit min concerta överhuvudtaget.. Så idag tog jag min första, kan säga att de är så jobbigt att börja med dom igen, kroppen ska ställa in sig efter effekten av tabletten, åh jag blir helt skakig och orolig.. Snälla kropp, ta inte flera dagar på dig att acceptera tabletten! Skulle börjat med de tidigare men har inte tänkt på de för sen sent på eftermiddagarna, så där får jag skylla mig själv men aja gjort e gjort..!

De positiva är när kroppen har vant sig och jag faktiskt kan sitta och jobba på lektionerna och har enklare att hålla mig lugn när jag inte förstår osv.. Men jag kan la säkert glömma att jag kommer vara lugn denna veckan pga effekterna...
Kan säga att man vill gråta och man känner panik inombords.. Hatar de här!!!!

Nä, nu ska jag av pendeln.

// Näälliiii

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaaaaa, imorgon börjar skolan!
Är ite så taggad med tanken på att min plan va att bli klar med körkortet, men näää... Denna första veckan så har jag inget val, måste till skolan & plugga ikapp de jag hamnat efter i.. sen ut i FYRA veckor på praktik.. Så ja, de här med körkort kan vi ju bara glömma lixom..!
Ååååh jag vill ju verkligen ha de här jäkla körkortet!!😭

Jävla piss skit fan!
Mmm, såhär tidigt har jag iaf inte gått upp på ett jäkla bra tag, så får la se hur de går..!

Men jag längtar jätte mycke på att få komma till praktiken, bo ute på landet, slippa gå upp 100 timmar innan man börjar.. Åh detta ska bli så kul! Hoppas de blir lika kul också haha! 😄

// ällie

Likes

Comments

För en stund sen såg jag ett hemskt video klipp där två killar gå på jobbintervju på samma ställe och med samma "gubbe" som intervjuar dom..
Ena kille då låtsas att han var homosexuell, men han säger inget först, utan gör bra ifrån sig, gubben verkade tycka om honom, men så fort killen som söker jobbet säger, kommer inte ihåg allt eller exakta orden, men han säger något "jag & min kille flyttade in" eller va de va, då får gubben panik eller något åh bara avbryter hela intervjun och skakar inte ens hand eller något med killen, men alltså, varför ens?!

Inte direkt som att han tänker våldta varenda kille på jobbet, eller vafan är problemet?! (Och nej, jag tror inte homo killar gör sånt)
Visst alla får ha sina åsikter, men vi är då fan fortfarande människor oavsett vad för sexuell läggning vi har! De värsta som kan hända är att människor som dig dyker upp och ska starta ett jävla liv bara för att den homosexuella personen inte tycker om de motsatta könet och du tycker det är fel! Ge fan i det sa jag till dig!💪🏽

Nu är jag ap dålig på att förstå vad som är vad, jag fick googla upp homosexuell... Men vafan gör de!
Kille & kille, tjej & tjej, kille & tjej, men vafan gör de!
Fan, den du gillar, den gillar du! Kan inte tex dina vänner acceptera de, så skaffar man sig nya vänner som faktiskt inte ser någon som helst skillnad på homosexuell & bisexuell & heterosexuell! Fråga mig inte vad som är vad, spelar egentligen ingen roll, varför ens finnas "grupper"? Säg de du gillar istället så är problemet löst!

Nä, jag gillar verkligen inte när de skall jämföras när de gäller saker som man ej kan bestämma över/ändra på!
Eller som när jag fick provanställningen på donken, super glad va jag verkligen! Ända som oroade mig va att mina svårigheter skulle stå i vägen.. Så när vi hade haft mötet åh fått papper, så frågar jag lite tyst åh ensamt om dom behövde veta ens svårigheter & då svarar hon "såsom?"

Så började jag med att säga adhd och skulle fortsätta, men då avbröt hon mig & säger "men herregud! Vi har flera här som har de, och jobbar hur bra som helst, så du behöver inte oroa dig!" Jag själv vet ju att många med adhd gör ett bra jobb, men va ju egentligen inte de jag ville sagt, men jag fortsatte inte berätta då hon inte såg ut att ha tiden att prata med mig, så jag gick ju...

Mot slutet av mina 6 månader börja jag känna på mig att jag inte ens för 5öre kommer få behålla jobbet... Jag hade fortfarande inte lärt mig allt åh hela faddirullan... Så en dag så kommer en fram till mig & ville snacka, hänger med in på kontoret och hon berättar att jag inte får anställningen "tyvärr så har du ju inte riktigt lärt dig allt än, gör fortfarande de enkla missarna...." Osv, ja, de kanske inte va dom orden, de va ju ett tagsen jag jobba där...

Men något åt de hållet sa hon, åh där står jag med tårar i ögonen & säger "skojar du med mig nu? Jag försökte ju berätta för er i början om mina svårigheter, men de ville ni inte veta & nu sparkar ni mig för de?" Då säger hon "oj de visste inte jag, vad har du för svårigheter då" MEN KLART SOM FAN ATT DU INTE VET NÄR JAG INTE FICK BERÄTTA DIN BURKMAJONÄS!
Nä men så, där står jag åh berättar mina svårigheter & minnesproblemen & ser att hon skäms över att sparka mig.. Men hon va den som sa de åt en annan, så jag skyller inte på henne faktiskt utan hon som anställde mig!💪🏽

De med burkmajonäs utbrottet va typ så jag kände för stunden då när hon sa de, men efter att hon sa att de va inte hon som bestämt de så menade jag självklart inte de längre hehe😁
Men ja, de jag försökt nå fram till är att vi med svårigheter åh allt va som än finns, vi har de också svårt som fan att få jobb...

Jag fick ju mina diagnoser så himla sent så mitt självförtroende hann ju försvinna, jag har skit svårt att skriva om mig själv, skit svårt att ta komplimanger åh hela fadirullan! Jag kan säkert, men jag har sökt massor av jobb, men jag får aldrig några svar, visst man måste åka dit åh lämna cv eller va de heter, i handen på dom men de är inte alla som har mage till att göra de, så varför ställa sånna krav?

Jag önskar att man bara kunde få prova anställas i en månad säger vi och jobba varje dag, åh så får dom se utöver de och sen gå en längre anställningsperiod.. Allt hade vart så mycket enklare då.. Folk kan säkert skriva skit bra om dig och sen prata hur bra som helst om sig själv, men sen när de är på arbetsplatsen så bryr dom inte sig, lata, kommer inte dit osv.

Nu när jag skriver som jag gör, så menar jag inte alla bara för att jag skriver folk, utan jag menar vissa/ de flesta/ några men valde bara ett enklare ord, men kom på att jag måste ändå förklara mig säkert, jaja, nu har jag gjort de så ni inte tror att jag sitter åh säger att jag ska ha jobb och ni ska inte få ha de, Wääää starta krig mellan folk med svårigheter & folk utan svårigheter wääää! Nej.

Mm, tror jag e nöjd nu och kan sova, gonatt.

//älliiii

Likes

Comments

Ja, jag såg någon konstig video på fb och började tänka på hur jag tycker hur mitt förhållande skulle helst vilja se ut i framtiden!

- vi skall vara oss själva, inte ändras för fem öre! Detta ska gälla överallt, framför kompisar, familj, med varann och i folkmassor (?) asså folk man går förbi typ i stan, inga man känner. (Mycket viktig punkt för mig!)

- kunna lita på varandra, inte ringa/smsa hela tiden.. Är jag tex ute på krogen med mina vänner, ska han inte vara orolig och hålla på och smsa/ringa hela tiden åh kolla vad jag gör eller börja lipa i telefonen typ... Visst slänga iväg ett sms och kolla hur de går eller om vi har kul, absolut inga problem! Men inte oroliga sms/samtal...!

- vi skall kunna prata om vårt förflutna, saker som har ärrat oss, vad som lixom.

- vi skall ej sluta träffa våra nära & kära = familj & vänner! Även träffa vänner/familj utan varann & med varann!

- båda betalar! Jag är inte den typen av tjejen som tycker de är "romantiskt" när en kille bjuder, jag skäms typ, vet ej varför, men jag får panik... Visst om de är något särskilt, men är de typ att vi inte orkar laga mat & vi käkar ute, så betalar man var för sig eller så köper den ena och nästa gång den andra!

- gillar den ena något som inte den andra gör, så gör vi det ändå tsm någon gång! Tex jag som gillar och titta på hästhoppning live, då hade jag tyckt de va gulligt av honom, som förmodligen inte gillar att titta på de, att hänga med någon gång. Jag gör ju självklart samma sak tbx!

- hittar jag en aktiv kille som gillar att hitta på saker, inte bara sitta hemma & pilla stjärt, utan hittar på saker såsom roadtrip, åka till havet & kanske fiska eller bara gå runt (bra väder), bowla, aa men ni vet, hittar på saker iaf!

- hitta en kille som gillar mat, oavsett hur mycket han äter så får han göra de, men han måste gilla mat! För alla er som känner mig när jag säger mat, nej, jag menar inte bara donken, pirre, rasa eller dom andra dåliga snabbmaten, utan även goa rätter och gärna en sallad till de!

- alltid lösa våra tjafs istället för att bara säga "skit samma", allt går att lösa!

Ja, sen är la de mer saker, men klockan är halv fem på natten, så är lite trött i huvudet!
Har ju även haft teori idag... Var alldeles för trött! Asså jag skojar inte om mina ögon gick inte att kontrollera, dom bara blundade åh blundade, jag var helt slutkörd!

// älliiii

Likes

Comments

Japp, sitter på pendeln till Kungsbacka för att ha teori lektion!
Var även där igår & de va faktiskt roligt, va bara jag & en elev till 😌
Igår började de 15.30 till 20.30, lite segt men de va kul iaf! Idag är det 09.00 till 14.00 tror jag de va... Åh efter de så skall jag & Frida plugga mer på frågorna till körkort, riktiga kämpare är va vi är💪🏽

// älliiii

Likes

Comments

Säger jag att jag måste veta, så måste jag få veta, annars går min värld i bitar.

Säger jag att jag inte kommer bli arg eller ledsen, så kommer jag inte bli det.

Säger jag inte det & blir arg eller ledsen för sanningen, vill jag tacka dig senare när jag har lugnat ner mig.

Blir jag arg/upprörd eller liknande, så blir de panik ord/arga ord/fel ordval, osv, som oftast kommer ut..
Jag vet inte hur de händer, men det gör de..

// Näälliiii

Likes

Comments