Vill ha


Okej, nu tar vi en liten paus från mina målarinlägg - känner att det blev lite mycket av det. Iof beror ju det på att det typ är det enda jag gjort de senaste dagarna. Vaknade liksom upp idag men världens träningsvärk i armen och ont i benen.. haha. Jag sitter ju för tillfället på golvet och målar, så idag tänkte jag och mamma åka in till stan för att köpa ett staffli så det blir lite behagligare att måla. Men nog om det, tänkte dela med mig av 2 saker jag vill ha asap.En snygg tank/crop top. Igår beställde jag faktiskt en från Zara som jag tyckte såg snygg ut i FYRA?! färger. Ja jag tappade det lite. Men gillar jag modellen så blir det perfekt och vi vet vilka toppar jag kommer gå i hela sommaren.

Kolla bara hur fräscht det är med en vit topp, skinnjacka och ett bar blå jeans. Så simpelt men ändå så snyggt.Den andra saken jag vill ha är en Sweatshirt. Vill inte ha en enfärgad utan vill ha någon form av text på, men har tyvärr inte hittat någon jag känt att jag vill köpa. Tänker även detta nu till sommaren att bara kunna ha med sig och dra på sig om det börjar bli lite kallt framåt kvällen, detta funkar ju perfekt till outfiten jag nämnde innan.

Så jag får fortsätta leda efter den perfekta sweatshirten helt enkelt tills jag hittar den!

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Så snygga grejer som man alltid har användning för!

nouw.com/emmapetersson
nellielillskog
nellielillskog,
mariajonsson
mariajonsson,
Snygga grejer 😍
nouw.com/mariajonsson
msahakangas
msahakangas,

Åh alltså dessa basplagg är ju det bästa som finns! Älskar tank tops för det går att ha till allt från byxor till kjol. Och en snygg sweatshirt är guld under sommarkvällarna, att dra över en tunnare topp eller kanske över en klänning! Helt perfekt så jag förstår verkligen varför du har cravings över detta nu <3

nouw.com/msahakangas
stylesbyalva
stylesbyalva,
Har man hittat ett plagg man gillar så måste man passa på i alla färger!! 😍
nouw.com/stylesbyalva
linneajohans
linneajohans,

Åh älskar sweatshirts!

nouw.com/linneajohans
jessieskold
jessieskold,

Så mycket snyggt man vill ha! Jag älskar verkligen sweatshirts!! ❤️

nouw.com/jessieskold