SMR Bucketlist Del 4


Sista delen!!!31. Testa yoga utomhus. Eller testa yoga bara, men tanken av att yoga utomhus låter ju så harmoniskt? Tänk att gå upp till sjön, ta med sig en yogamatta och yoga ute på bryggan tidigt på morgonen? Låter inte de väldigt mysigt ändå?

32. Åka på massa roadtrips och skriksjunga i bilen. Detta är väl en klassiker under sommaren, ta spontana roadtrips och skriksjunga till gamla sommardängor!!

33. Åka båt. Enough said. SÅ MYSIGT

34. Göra den perfekta sommar-spellistan. Jag har redan en sommarlista, men känner typ att jag vill göra en ny, lite uppdaterad. Sommarlistan 2.0.

35. Måla på mina kläder. Detta var ju något jag började med för ett tag sedan, men har inte alls målat så mycket kläder det senaste. Men det är något jag verkligen vill göra i sommar med vänner, jag har ju en del färg så de blir att måla på haha.36. Ta massa bilder! Detta är ju givet, oj va jag vill fota och sen samla allt i en mapp. Sommaren 2021!!

37. Göra egen rabarber och fläder saft. Detta är bland det godaste jag vet och skulle vara så roligt att göra det själv. Vanligtvis brukar alltid min moster och mormor göra massvis med saft under sommaren. Men this year vill jag också!!

38. Göra sommardrinkar. Ja så kul!! Vill absolut ha en middag där man ska stå för varsin drink.

39. Äta massvis med jordgubbar. GIVETVIS massvis med jordgubbar. Svenska jordgubbar <3

40. Ta morgondopp. Såklart vill jag inte bara ta midnattsdopp utan även morgondopp, upp och ta ett dopp innan frukosten är serverad.


Gillar

Kommentarer