NIGHT ROUTINE


Jag ÄLSKAR att se vad andra använder för produkter och bli inspirerad till att testa nya. Så here I am - sharing my faves. Jag är ju en sån som mer än gärna testar nya produkter och min kvällsrutin kan se väldigt olik ut beroende på tid, ork och allt det där. Men jag har ju några delar som jag alltid gör, varesig jag orkar eller ej och det är de delar jag tänkte dela med mig av nu.

Efter att jag gjort rent ansiktet eller tvättat bort mitt smink så smörjer jag alltid in mig, gillar verkligen inpetat gå och lägga mig utan att vara insmord. Just nu använder jag mig antingen av FILORGA's Hydra-Filler eller Oxygen-Glow. Brukar köra Hydra-Filler mest och sen när jag vill fylla på med lite extra flow så kör jag Oxygen-Glow. Har testat att endast köra på Oxygen-Glow men tycker nästan att det blir lite väl mycket glow då, så försöker att balanser upp det!

En väldigt ny grej som jag skrivit om innan är ju att jag börjat använda min GUA SHA, just nu använder jag den både morgon och kväll och försöker även att fota varje kväll för att sedan kunna visa resultatet om det blir något. Jag har redan börjat se lite men vill ge de lite mer tid för att se om det kan bli ännu mer resultat. Den jag har hittar ni HÄR (man får även med en resin roller som jag inte börjat använda än.) Men vill man bara vill ha Gua Sha så finns det HÄR (svart) och HÄR (Rosa).

När jag är klar med det så använder jag min älskade Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid, är ganska säker på att jag använder den i fel ordning men detta är det som funkar bäst för mig och jag har gjort såhär i flera år. Denna produkt har hängt med länge och varit en favorit sen start. Denna använder jag inte i hela ansiktet utan denna använder jag bara där jag känner att jag behöver.Tillsist är det dags för XLIPS och XLASH. Detta är också något jag haft länge, och dessa börjar ta slut så måste verkligen köra nytt, iallafall Xlash - ÄLSKAR. Xlips är jag inte lika noga med, tycker inte de är bättre än något annat så tror inte jag kommer köpa det igen, utan just nu använder jag det mest för att jag älskar att ha något på läpparna och vakna upp med mjuka läppar och det ligger bredvid mitt Xlash så de blir automatiskt att jag alltid tar det.

Sååå, detta är mina obligatoriska grejer att göra innan jag går och lägger mig - men sen kan det tillkomma en hel del annat beroende vad jag känner för. Gillar ni dessa typer av inlägg?

Dela gärna med er av vad ni använder <3


Gillar