LAST DAYS


Hösten är på ingång och jag hade tyyyyp min första höstoutfit!!! Så taggad på alla outfits som komma skall.Har bott i mina älskade sneakers också, lätt ett av de bästa skoköpen. Tur de med tanke på priset...Har ätit massvis med burgare!! Jag och min kusin var i Borås och kollade i lite affärer i söndags och då testade vi även Bastard Burgers - att jag inte testat det stället innan är en bra fråga men det var i vilket fall super gott! Och älskar deras pommes!

Sen i måndags blev det också en burgare till lunch, men då istället på Viskan. Och denna gången en halloumiburgare. Den va okej, en perfekt lunch!När jag inte har bott i mina sneakers så har jag bott i mina yeezy slides - såååå himla sköna! Men till en av de viktigaste sakerna de senaste är att jag idag tog min första dos!! Och varför jag inte tagit den tidigare är pga. min spruträdsla och de inte har funnits tider där jag bor, där jag har "koll" på de som jobbar där. Men nuså. Det gick jättebra, jag visste att det skulle gå bra egentligen. För mitt problem är egentligen inte att ta själva sprutan utan det är egentligen allt runt om. Att vänta, att veta att man ska göra det. Men idag fick jag en tid på kort varsel (mest troligt någon som avbokade) och då hann jag liksom inte skrämma upp mig. Men SÅ skönt att första sprutan är tagen.

OCH sista saken och typ de mest roliga (iallafall enligt mig, hehe.) JAG HAR SPELAT MATCH. I söndags blev det match, jag spelade dock bara 50 minuter, eller bara och bara. Det var mycket då jag inte alls tänkte att jag skulle spela mer än bara några minuter i slutet av halvlekarna. Men jag fick starta och allt. SÅ kul. Och nu är det match redan på torsdag igen. Det har varit mycket fotboll de senaste och mycket i skolan med ny kurs och allt. Därav att det stått lite stilla här - men har saknat att kika in här. Tycker verkligen det är så roligt!!

Men nu ska jag sätta mig och plugga lite, hittills känner jag mig som vanligt (endast lite ont i armen, men det är väl lite givet) men vi får väl se om jag känner av vaccinet något senare - hoppas inte!

Hoppas ni får och har haft en superbra tisdag <3


Gillar

Kommentarer