föreläsning & fotboll

ALLMÄNT


Godmorgon, nu sitter jag och väntar på att dagens föreläsning ska börja. To be honest så är jag inte astaggad. Det känns lite som att min hjärna redan gått på sommarlov och har ingen lust att ta in massvis med nytt ny. Förra föreläsningen var väldigt intensiv och mycket att ta inte så jag förväntar mig inget annat under denna. Då vi bara har två i veckan förstår jag det men ja, de blir mycket på en och samma gång.

Igår var jag förövrigt med på min lillebrorsas träning, pappa var ensam tränare och de va inte så många anmälda så jag hängde med upp just for fun och de resulterade i att jag var med hela träningen istället.De va ojämnt antal så de passade ganska bra, plus att jag inte tränat något alls de senaste typ så om jag någonsin ska komma tillbaka till fotbollen som nu verkligen är planen under sommaren så är det bara att köra på och detta var en superbra början.

Nu ska jag dricka upp mitt te och äta upp min scone så att jag är redo för en ny skoldag. Senare i eftermiddag ska jag på en studentmottagning med mamma vilket ska bli superkul!

Ha en bra dag allihopa <3


#bestofnouw

Gillar