Tog tåget till Stockholm med Jonna i förmiddags och mötte upp alla kussarna på grönan. Sitter just nu på tåget påväg hem, har haft en så himla bra dag men är lagom trött nu, kommer somna gott på kudden där hemma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem från Gotland sent igår, skulle kunna stanna i flera veckor till. Min absoluta favoritplats i hela Sverige, ÄLSKAR att vara där och längtar redan till nästa sommar.

Likes

Comments

Från en ö till en annan. Befinner mig alltså just nu på mitt favoritställe i hela Sverige, Gotland. Min sommar är inte komplett om jag inte vart här, älskar allt som har med det att göra.

Likes

Comments

Tidigt i söndags rullade husbilen mot Öland och Böda sand. Hade några underbara dagar där, så mysig och fin camping verkligen. I onsdags tog jag och Jonna buss och tåg hem till lilla Eskilstuna igen. Kunde lätt ha vart borta längre men det får bli nästa sommar!

Likes

Comments

Fyllde som sagt år för ett par dagar sen och säger bara en sak, fyfan va underbar familj och vänner jag har. Har blivit firad i mängder och blivit uppvaktad på bästa sätt, massa kärlek!

Likes

Comments

Blev alltså 18 år idag, hur sjukt?? Har blivit firad på bästa sätt av släkten, så himla tacksam verkligen!!

Likes

Comments

Har umgåtts mycket med vänner den här helgen och träffade äntligen jelle, det va så himla längesen så det behövdes. Har även vart i Västerås med mamsi för att kolla presenter till mig, wiii längtar! Idag vet jag inte vad som händer, ska träna men inte mycket mer än så.

Likes

Comments

Har haft ett par sköna dagar sen sist, har bland annat slutat på jobbet så har lov nu. Började gårdagen med en god frukost och gym sen hem o sola. Badade spabad med Jonna på kvällen och myste. Idag har jag inte gjort mycket alls, tränat och ätit, som det ska vara.

Likes

Comments

Avslutade helgen på bästa sätt, plockmat och kortspel tills det var läggdags, mer såna kvällar tack!!

Likes

Comments

Den här helgen bestod av ett 18års firande som de flesta helger på sistone, superkul! Har legat och pressat i solen en del också med tanke på att jag jobbade hela solveckan. Nu är det jobb som gäller, en vecka kvar bara vilket är hur skönt som helst!

Likes

Comments