Idag har det vart en riktigt härlig dag igen. Mina kusiner kom igår. Dom bor nämligen i Karlstad så det är typ 3 gånger om året vi träffas. Men idag firade vi en i släkten som fyllt 70. Vi var vid havet och hade picknick och bara hade mysigt helt enkelt. Det blir ju också bättre med 18 grader såklart :)

Här är även två bilder från golfesten igår. Världens sötaste bebis till höger! SÖTCHOCK!! Min brorsa vann hela tävlingen också! Andra gången nu, han van 2014 också :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den dagen jag längtat efter i 1 vecka är här. Hela släkten träffas och vi har en fest och även en liten golftävling som typ 3 fjärdedelar av hela släkten är med på. I min familj är det pappa och min brorsa som är med. Tyvärr kommer inga bilder idag från festen men imorgon i det blogginlägget så lovar jag att det kommer iallafall en bild. Vädret är med oss som tur är. 18 grader och strålande sol, helt underbart! Hoppas det fortsätter så hela kvällen.

Likes

Comments

Idag har det vart både bra och dåligt väder. Det ösregnade imorse när jag skulle till skolan. Men nu vid 6-tiden så är det strålande sol och 17 grader. Men nu får vi inte klaga haha. Vart hos veterinären med katterna. kommentera om ni vill se bilder på dom! Sedan blev det glass och så hoppade jag studsmatta med syrran. knasig bild, jag vet ahaha...

Likes

Comments

idag hade jag vattenkrig med Alva. Fast jag vet inte om man kan kalla det för vattenkrig...det spårade lite kan man väl säga haha. Skolan har vart bra och det är bara 1 dag kvar till jag får två dagar ledigt! då ska vi även träffa släkten och ha en stor fest/ kalas. Längtar väldigt mycket.

Likes

Comments

Måndag 17-05-22

IDag har det varit en riktigt hetsig dag i skolan. Just på måndagar är det många lektioner och korta raster. Ibland kan det bli för jobbigt med skolan, som idag t.ex. Men när jag kom hem la jag mig bara i soffan och kolla på "det stora tårtslaget" . Riktigt bra program faktiskt! Snabbt blev det kväll och mamma lagade en god tomat-pasta gratäng. Både bra och dåligt dag helt enkelt.

Likes

Comments

söndag 21-05-17

Idag var en riktigt rolig och solig dag. Dagen började med en god frukost och sedan dansuppvisning med väldens bästa vän. Glass, fota och sola blev det när jag kom hem. Avslutar dagen med pizza...mums.

Likes

Comments