Tjena! Längesedan jag skrev något. Jag har ingen anledning till varför🙄

Just nu mår jag skit. Bryr mig inte om något längre, spenderar pengar, äter skitmat eller ingenting alls.

Ligger på en madrass på jobbet & ska sova men kan inte för alla dessa tankar. Jag vill göra de & göra de, orkar inte ens. Jag vet att jag mår bra av det så varför gör jag inte de då? Ingen ork. Fan, vart får ni er energi ifrån?

Min bästavän Emma får mig alltid att må bättre. Hon gör alltid så jag ler & skrattar. Men så fort jag inte är med någon så mår jag skit. Vill bra ligga i sängen & inte göra ett skit.

Jaja pallar inte ens skriva med, godnatt & glad påsk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skönhet

Lipgloss 👄

Mudmask 💆🏼

Tandkrämen för vitare tänder 😁

Hårmasken 💁🏼

Fransserum 😍

Vill du ha mer information om någon produkt, är det bara till att kommentera eller skicka iväg ett mail till - nelliefreigard@hotmail.com ✉️

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering. Det har blivit mycket med jobb, företaget, vänner & hästarna. Får bli lite ändring på det :)

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev här. Eller jo, jag har ridit Lu. Åh asså den ponnyn, så ouppfostrad. Att gå från en storhäst till en liten ponny, herregud vilken skillnad. Det var som att börja om från noll.. men nya tag på det idag för jag & Emma ska till stallet när hon har slutat jobba :)

Likes

Comments

Allt började förra året i december, då en tjej skrev till mig & frågade om jag ville joina hennes team. Att bli egen företagare inom skönhet & hälsa. Jobba inom sociala medier. Så som här, på bloggen. Jag har dock inte skrivit mycket om jobbet här på länge. Men det ska vi ändra på 😁

Det kanske finns någon här som är intresserad på att börja? Joina mitt team? 😁

- man styr sitt egna schema
- man är sin egna chef
- väljer sina egna förutsättning

Det finns ingen bindningstid & är kostnadsfritt!!

Vill du veta mer är det bara till att höra av dig!
Maila - nelliefreigard@hotmail.com

Likes

Comments