welcome to Portside

Igår åkte min resekompis iväg till Monaco för jobb och kvar blev jag. Istället för att stanna kvar i Shelly house så fick jag en plats i ett riktigt crewhouse nu, Portside. Alla är verkligen så snälla här och inbjudande. Så fort jag lämnat mina väskor gick vi ut för lunch. Blev en baconwrap för mig, dock med ruccola så var inte så mycke macka kvar när jag plockat ur allt.

Igår var det även sista kvällen för en tjej här så det var utgång som stod på schemat. KUL KUL KUL! Vi började med att gå ut och äta på en resturang som heter *Bangkok" och jag tog en Pad Thai, så jäkla god. Kommer definitivt gå dit fler gånger innan jag åker hem. Efter gick vi tillbaka hem och körde lite lekar innan vi begav oss mot The Blue Lady där vi började vår utgång. Det slank kanske ner lite mer alkohol än tänkt och min engelska var bättre än någonsin. Ber om ursäkt till alla som fick stå ut med min brittiska accent som kom fram från ingenstans.. Tror jag landade i sängen runt 3 efter lite nudlar som någon så snällt gjorde till mig.

Så idag har jag mer eller mindre mått skit hela dagen och inte alls fått mycket gjort. Orkade ta mig ut för att köpa en kjol som jag behöver annars har jag spenderat dagen i sängen och det kommer jag fortsätta med.


Hoppas ni mår bra så hörs vi, kram<3

Gillar

Kommentarer