STOLT ATT TILLHÖRA VALLHALLA

Börjande dag med en promenad för att komma igång. Kändes så skönt med friskluft!

När jag kom hem blev den en ordentlig frukost för att kunna hålla mig mätt eftersom det inte skulle bli så mycket mat under dagen.

Vi mötes på vallhalla där de sista skulle fixas. Några skulle fläta håret, tatueringar skulle på och så skulle vi få matchstället... De hade sagt innan att det skulle bli ett annorlunda matchställ och att man skulle komma ihåg de så var riktigt taggad.. När vi för första gången såg stället tror jag många blev rätt besvikna.. Vitt, grått o lila. Tränarna sa att det inte blev som de tänk och storlekarna var helt fel, vi drunknade i de.. Men när alla hade de på och gick runt med det blev det bara snyggare och snyggare och nu är jag riktigt nöjd med det

Tillsammmans tågade vi sedan till Oscars där matchen skulle äga rum.

På Oscars, fixade vi sträck i ansiktet, tog lagfoto och allmänt taggade upp inför matchen.

Ingång vi hade var redigt nice och blev riktigt bra och sen var matchen igång. Det var den jämnaste matchen jag varit med om.. Vi började med att göra mål på våra 3 första försök men det var bara början. Efter första matchen stod de 1-2 till krösa. Matchen fortsatte och efter andra stod de 3-3.. I sista perioden var det så sjukt jämt!! Gjorde vi mål gjorde krösa med en gång efter och så fortsatte de till sista minuten. 7-7 innan krösa gör 7-8 och vinner matchen... Jag blev jävligt arg och ledsen just då men nu är jag riktigt stolt över laget. Vilka kämpar vi var och vilken jävla match i gjorde. Kan säga att det är med stolthet jag kommer bära runt detta ställ och tänka tillbaka till denna match!
#VHR16 ❤️

  • Nära Oskarshamn

Gillar

Kommentarer