Nu var det ett tags sedan och kanske dags att uppdatera lite!

På senaste tiden är det väldigt mycket som hänt, jag har fått chockerade nyheter på många fronter!
Det har blivit så att jag har fått stå mellan många svåra val där man inte har någon aning vart man ska ta vägen eller välja för att det ska bli rätt.
Ibland blir det helt enkelt rätt, och det går ibland käpprätt åt helvete. Men jag har förstått att det är okej. Man kan inte alltid göra rätt och få det lyckliga slutet. Det viktigaste är att man fortfarande försöker hålla sig uppe och kämpa på så gott det går.

För ett par dagar sedan tappade jag kontrollen på allt och bröt ihop totalt. När man förlorar någon eller några som betyder väldigt mycket för en kan det vara väldigt svårt att veta vad man ska göra. Som när någon går bort, eller om man blir lämnad av någon man älskar. Man mår jättedåligt och vet inte hur man ska ta sig förbi det och må bra igen.


Men nu ett par dagar efter kände jag att det är inte värt det att faktiskt må så dåligt för en grej jag inte kan styra över. Det fanns inget jag kunde göra för att hindra det. Det gäller att man lär dig släppa taget och acceptera såna grejer. Låta det ta den tiden det krävs, kunna sörja och vara ledsen ett tag. Men sedan fråga sig om det verkligen är värt det? Gjorde jag något fel? Var det mitt fel? Nej. Och då är det bara att se tillbaks och säga att detta är inte min förlust. Jag förtjänar isåfall bättre.

Så idag tog jag tag i allt igen och tog mig in till frisören och fixade till håret, klippte av en bra bit och la in lite slingor. Ett nytt jag liksom! Förändringar kan vara bra trots att dom är jobbiga ibland.

Och oavsett hur jobbigt det är, kommer man över det! Det blir bättre!! Man kommer må bra igen tillslut.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments