Hej! Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera här känner jag!

Igår var jag i skolan. Efter det blev det ett spontanbesök till bowlinghallen med Amanda, Ludde och Emil. Kan ju säga att det gick bra till viss del för mig ett tag, haha men sen vände det och gick käpprätt åt andra hållet. Nått jag borde öva lite på kanske haha!

Efter det träffade jag min fina bästavän Wille och drack kaffe med honom samt snackade lite skit. Blivit nått mönster på helgerna att åka hem till honom och ta det lite lugnt.

Sen hämtade Amanda&Ludde upp mig och vi åkte runt lite och kollade läget på vår lilla ö.

Så nu har jag precis stigit upp, så ska gå och ta en dusch och göra mig iordning lite och sen krascha framför soffan och kolla på hockey.
Hoppas ni få en bra lördag! :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan, sen efter det mötte jag upp Ines&Felicia i stan och fikade på Espresso house! Efter ett tag kom även Emil och gjorde oss sällskap!
Riktigt mysig dag!
Lite synd att det är så himla mycket snö bara. Kan ju säga att jag tröttnat på snön rätt rejält nu. Så fruktansvärt halt. Nu vill jag ha sommar snart!
Snart blir det att träffa Amanda en stund och sen kolla hockey.
Så får ni ha en jättebra torsdag! 😊

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag inte gjort mycket alls. Har varit krasslig nu ett tag och så vaknade jag upp med huvudvärk och värre förkylning än innan , så har legat och tagit det lugnt hela dagen. 

Pappa ropade upp mig vid lunchtid så hade han gjort lite fika! Känns inte som om jag har gjort särskilt mycket mer idag än att fika, kolla på film och sova haha!


Så nu har jag ätit middag och sitter spikad framför hockeyn. KHK- Djurgården! Hmm... Detta går ju inte som man ville direkt. Andra perioden är slut nu och det står 4-0 till Djurgården.. Jaja Efter hockeyn blir det nog att jag måste plugga lite av det jag missade i skolan idag!

Hoppas ni haft och får en fortsatt en bra torsdag! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Jag går som sagt i 9:an på Galären med inriktningen Hälsa&idrott. Och som alla andra skolor ska vi nu i dagarna söka in preliminärt till gymnsaiet/linjen vi vill gå på.. Det är klart det är rätt mycket blandade känslor inför det här.

Jag tror att det är rätt många tonåringar som känner sig oroliga, stressade och förvirrade... är nog även rätt många som inte vet vilken linje dem vill söka, vilket gymnasie dem ska välja, eller om dem vill gå överhuvudtaget. Jag är inte en av dem.

Jag har vetat vad jag vill göra enda sen jag var liten. Det är definitivt en fördel just nu. Men det är klart man är nervös! Några tankar som ofta snurrar i mitt och säkert andras huvud också är... " Vad gör jag om jag inte kommer in?" Jag har inga fler val än mitt förstahandsval" "Har jag tillräckligt bra betyg?" Och jag är tyvärr en av dem som inte riktigt vet vad jag ska göra om jag inte kommer in på mitt förstahandsval.

Men sånt är väl ett senare problem antar jag! Sen nu på den preliminära ansökan är ju inte den som räknas egentligen, så vi har en termin till på oss att höja sig, eller sänka sig i alla ämnen. Så nu gäller det att höja sig så mycket som möjligt och hoppas på det bästa.

Nej, tror jag borde försöka sova lite nu! Har vänt på dygnet helt och hållet nu under lovet, så borde göra något åt det så jag inte är vaken tills jag ska åka till skolan... igen!


Likes

Comments