Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ny blogg, baj baj bloggen!
http://Sundstromnellie.blogg.seLikes

CommentsLikes

Comments

Tänker inte göra något långt inlägg för jag är trött och ska snart sova men jag tänkte bara berätta om min kväll haft skitkul! Ida var med mig hem direkt efter skolan för att plugga har prov på måndag och jag ska fixa det här sist jag gjorde ett prov i No fast kemi istället för biologi så fick jag inte godkännt. Men nu ska jag fixa det här så jag pluggade i kanske 2 timmar så ringde Moa och frågade om jag skulle med ner till kyrkan med henne ock Sebastian. Trodde inte att jag skulle följa med så Ida och jag gick ner på stan och köpte ben & jerrys. Jag lovar att om jag fick bestämma skulle jag leva på glass. Men tyvärr så går inte det.. hahah.. Sen så kom Tova hit, och sen bestämde vi oss för att gå ner till kyrkan i alla fall så jag Sebastian,Moa,Tova och Ida var där nere, vi hade det as mysigt var helt ensamma i hele kyrkan. Lit läskigt också.. mest roligt faktiskt. Ja, som sagt snabt inlägg. 

Puss!


 

Likes

Comments

Tänkte bara tillängna ett blogginlägg till min farmor. Hon var den mest fantastiska personen som fanns. Hon och mormor. Min mormor lever fortfarande som tur är. Men min farmor var det något speciellt med. Jag träffade inte henne speciellt mycket. Men när jag väl träffade henne så var hon den bästa som fanns jag stod min farmor ganska nära. Allt var bra och alldeles vanligt. Tills farmor blev sjuk vanlig magsjuka. Men hon blev aldrig frisk. Sen så fick vi reda på att hon hade fått cancer i magen i december. Vi började vara där såfort vi kunde och det var nästan varje helg. Hon vart bara sjukare och sjukare. Och dom skulle öppna magen bara för att titta och dom såg inget allt såg ut som ett garnystan. Och cellgifterna vågade dom inte ta för att hon skulle inte orkat dom. Och den 28 Maj 2005 så gick hon bort. På morsdag. Pappa och hans lillebror kom hem til Ornäs där vi bodde och skulle hämta grejer och sen åka tillbaka och nästan precis när dom kommit fram ringer pappas tvillingbror och säger att farmor inte finns längre. Sen kommer jag inte ihåg så mycket. Nu vet jag bara att jag saknar henne otroligt mycket! 62 år gammal gick hon bort på morsdag. Och idag skulle hon blivit hela 70 år. Min farmor är min förebild! Jag älskar dig världens bästa farmor! 

Armbandet ni kommer se på bilden, det gjorde jag och min farmor en vecka innan hon gick bort. Jag har ett halsband hemma någonstans men jag vet tyvärr inte vart. på hennes 60 års dag. 

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag på golvet i mitt rum och har dragit ut min systers tand! Haha.. Hennes första tand och jag fick äran att dra ut den. så grym är jag jag vet! Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, varit i skolan och bara tagit det jävligt lugnt. Har sett det senaste avsnittet av PLL och jag dog och återuppstod nu ska det vara pause i några månader. Kommer ju dör, måste hitta något annat att titta på nu. Någon som har något tips? Tror det lutar åt Vampire Diares inte säker men mamma har börjat kolla på det. Kanske kanske. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är väldigt rastlös. Kanske går ut och springer en sväng sen. Det får vi se.. Om jag orkar ;) Jaja, ni får outfiten för idag under hade inget bättre för mig. 

Likes

Comments

Hej på er mina älskade! Nu sitter jag mätt och belåten i min säng och har läst nya Frida tidningen efter att jag har käkat thai mat och ett wienerbröd. Proppmätt! Har inte varit såhär mätt på hundra år tror jag. Men. U ska jag plugga lite och sen umgås med min mamma :)
Ha det bra finisar!

Likes

Comments

Ja, hej på er! Säger hela tiden att jag ska börja blogga och uppdatera men jag gör det inte i alla fall. PUCKAT JAG VET! men sånt är livet. Har haft mycket i skolan just nu så jag har varit helt hjärntvättad när jag har kommigt hem och död på morgonen och dagen så förlåt. Jag kysser marken för er! men jag SKA bli bättre. och den här gången ska jag sätta påminnelser i telefonen. haha.. nej det ska jag inte men nästan. Jaja, nu ska jag snart titta på tv med mor lite och sen ska jag duscha och sova. Harebra" 

Likes

Comments

Hej bloggen! Har inte skrivet sen typ förrgår eller något men nu är jag här jag skriver och jag tänker fortsätta! Är med Tova och Ida och har varit sen vi slutatde skolan och ska snart ut och träffa Felix och Elwin. och umgås med dom ett tag. Ska bli kul. Studiedag i morgon så jag får sovmorgon yey! skönt. Men idag har jag varit i skolan precis som vanligt. Ha det bäst readers så skriver jag i kväll! :D 


Likes

Comments