Vårtrender 2018 (Ej samarbete)

Våren är påväg och så är även alla trender. Många nya men även gamla har hängt med oss in i vårtrenderna 2018. Detta är ej ett samarbete och det jag skriver utgår ifrån det jag själv tycker. Kommer lista som en outfit för en lättare inblick och tips på styling. #vårenstrender #trender

Kostymbyxor från Nelly.com
Kostymbyxor har varit med oss ett tag men kommer även denna vår stanna. En klassiker byxa som matchar alla stilar och outfits, ett måste enligt mig själv. Vet inte hur många jag har men verkligen något jag rekommenderar att unna sig. Passar såväl till t-shirts som stickade tröjor, vår som höst.

Randig tröja från Nelly.com
De randiga tröjorna syns mycket i affärer och modebloggar och något jag själv tycker ger ett mysigare intryck, nästan lite båtkänsla. Så snygg att matcha till svarta basis jeans eller något mer udda. En trend jag inte kommer ha med men som är ett hett tips är just att blanda olika mönster och färger något som passat den vågade personen.

Trenchcoat från Nelly.com
En trend som återkommer varje år, ett plagg du definitivt kommer få nytta av. Själv har jag en svart en men kommer självklart införskaffa en nu när solen tittar fram.

Stilett slippers från Nelly.com
Detta är en trend jag faktiskt inte vet om jag tycker om. Många kan klä upp den men tror inte jag är en av de, såklart de är snygga och stilrena men vet inte om de är värda att testa? Kanske något att ha till sommarn då det lätt kan klä upp en basis outfit.

Solglasögon från Nelly.com
Stora solglasögon är något som påminner om fashionistas och of course ett måste nu när solen börjar blända en. Kommer i olika färger och modeller men dessa är nog de jag mest föredrar, enkla och stilrena.

Hoppas inlägget var något att ha, något mer ni är intresserade av? Själv funderar jag på en sminkrutin? Hoppas ni får en bra helg, Kram

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Snyggt 😊🌸nouw.com/eswensson
nelliedalili
nelliedalili,
elinm
elinm,
Så snygga plagg!nouw.com/elinm
nelliedalili
nelliedalili,
tack fina du, håller verkligen med, stilrena, vilket ibland kan vara branouw.com/nelliedalili
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229