Stil överlag

Ingen har väl missat att sommaren är här och därmed sommarmodet Är själv en sucker för somma​rmodet och tänkte därmed ge liten tips på hur man kan maxa sin garderob under denna tid såklart i allmänhet också, men det här är sånt jag tänker på.

- Känn dig bekväm

Visst är det alltid roligt och följa trender och så men allt passar inte alla. En trend nu, om man ens kan kalla de det är att gå utan bh samt att matcha olika mönster med varandra, sånt som tidigare varit totalt förbjudet. Jag tror det är en vanesak men om man inte känner sig bekväm tycker jag man ska satsa på något som man faktiskt känner sig bekväm i. Självförtroende när det kommer till kläder är A och O, du kan ha coolaste outfiten men om du inte känner dig bekväm fokuserar man lättare på obekvämheten än att man faktiskt har matchat ihop en riktigt fet outfit. Fel val av outfit, speciellt saker jag känner mig obekväm i kan förstöra hela stämningen. 

- Våga sticka ut

Det finns inget coolare än att rocka sin egen stil. Kör man sitt eget race kommer man så mycket längre, visst tycker jag att man kan inspireras av andras stil men att gå sin egen väg och ha på sig det man känner är stil för mig. Att bära upp det man tycker om, följa trender gör nog de flesta men en kombination av basic och trender blandat med sin egna krydda är något man kommer långt på. 

Här var två av många tips när det kommer till kläder och sin egna stil, var det något ni uppskattar eller var det ett big NO NO? Vi hörs, puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229