Just nu sitter vi ett gäng nere i atriumgården och kollar på A chorus line och jag får verkligen kämpa för att hålla mig vaken. Den här dagen har energin inte varit på topp, dom flesta är väldigt trötta och det märks tydligt. Det har varit så mycket att ta in och man har velat göra allt och vara med alla men nu märker man hur trött man blir av det. Snart kommer alla komma in i rutiner med bra sömn och egentid skulle jag tro, vilket dom flesta lär behöva efter denna intensiva start.

Igår hade vi våran första masterclass uppspelning, då vi med hjälp av komp får sjunga en valfri låt på ett tema som vi får veckan innan av vår sånglärare. Igår hade vi temat: detta är jag. Jag sjöng låten I won't give up med Jason Mraz, jag var så nervös att jag knappt minns hur det gick för mig när jag sjöng, haha! I slutet av lektionen fick vi ett nytt tema, mitt favorit tema: Musikal. Jag vet redan vad jag ska sjunga och har redan börjat öva för fullt.

Idag hade vi genomgång på jazzen, vi fick skriva ner och anteckna en massa, i slutet hade vi stretch och alla var väldigt trötta efter lektionen. I måndags när vi hade egen uppvärmning lyckades jag att sträcka mig, men dum som jag var tog jag det inte så allvarligt och tränade ändå... Vilket bara gjorde det värre så idag hade jag jätteont och min danslärare sa att jag inte får träna något mer förens i helgen så det blir att anteckna dessa två kommande dagar för mig. Som tur är det nu i början då vi har mest info.

Nu är filmen strax slut och jag ska gå och lägga mig, Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är verkligen så så glad, idag hade vi våran första danslektion, jazz stod det på schemat. Vi började redan på morgonen med att värma upp både med dans och sång innan lektionen började. Vi kommer ha egen uppvärmning nästan varje dag så lika bra att börja direkt.

På första jazzlektionen fick vi först och främst köra en uppvärmning (igen) och sen fick vi gå diagonalen och göra grundsteg som vår lärare LM visade, vi var verkligen inte förbereda på något så det var ganska kul och folk vågade släppa loss. Sen fick vi lära oss en snabb koreografi, vi dansade till Love Man från Dirty Dancing, det var så roligt och hela jag har varit sprallig hela dagen för att det gick så bra!

Efter skolan så lagade jag mat och en massa matlådor innan det var dags för filmkväll, vi samlades en del av klassen för att kolla på Dirty Dancing, vi blev så taggade efter jazzlektionen så det kändes rätt med den filmen. Sen så var jag med Johanna en stund, riktigt mysigt!

Nu ska jag borsta tänderna och göra iordning mig för klockan ringer 07.00 imorgon då vi ska upp och äta frukost för att orka uppvärmning. Kram Nellie

Likes

Comments

Det är lördag och jag har redan hunnit vara ute och powerwalkat, ätit frukost och solat. Det är snart en vecka sedan jag kom hit, och jag har verkligen haft fullt upp hela veckan. Vi har haft väldigt mycket info dom första dagarna, men i torsdags började vi med riktiga lektioner och den första lektionen var kör. Det var en väldigt rolig lektion och alla var väldigt bra, i fredags hade vi våran första dramalektion då vi fick vårt första projekt, woho! Fredagen avslutades med att dansbutiken kom hit och vi fick beställa danskläder, jag längtar så mycket tills dansen kommer igång! Nu ska jag fortsätta umgås med mina girls, vi ska bättra på brännan nu när solen skiner som aldrig förr, kram!

Likes

Comments

Jag åkte till Markaryd igår och kom fram på kvällen någon gång. Trots att jag var dödstrött så packade jag upp alla mina saker ifrån flyttlådorna igår så mitt rum är klart idag. Mitt rum är litet men väldigt mysigt, jag har sjöutsikt ifrån mitt fönster och känner att jag kommer trivas här. I övrigt verkar skolan mysig och bra, skoldagen börjar inte förens imorgon så idag ska jag passa på att handla lite och gå en promenad i spåret som finns här. Jag är än så länge ensam här och hoppas att det snart kommer lite folk, haha!

Likes

Comments

Så vem är jag? Nellie Sterki heter jag och är 19 år. Jag bor i Alingsås med min familj och mina absolut största intressen är musik, dans och teater. Ni kommer i ett år få följa mitt liv nere i Markaryd, jag ska börja på Markaryds folkhögskola där jag ska gå show & musikal. Om två veckor går flytten från Alingsås och jag är verkligen redo för det, har bott i Alingsås i hela mitt liv och ska bli skönt att få se lite nytt och träffa nya människor och skapa nya band. Jag känner verkligen ingen så det blir en utmaning men ska också bli riktigt kul, jag kan verkligen vara mig själv fullt ut redan från början och detta blir en nystart för mig.

Likes

Comments