äntligennnn! idag slutade mina 2 veckors prao, det var riktigt kul att prao men lov är alltid bäst ändå! det jag redan berättat för er är att jag åker till Prag med mamma och min storasyster på torsdag till söndag! det är jag riktigt taggad till och jag borde nog börja packa! hoppas ni har ett riktigt bra sportlov!!

ni får även en bild från i början av sommaren 2015! tycker själv att jag har förändrats väldigt mycket sen dess hahha! bilden tog jag och en av mina bästa vänner och den betyder väldigt mycket!

Likes

Comments

Den ända saken som verkligen gör mig glad när jag inte mår bra är dans. Att sätta på en riktigt bra låt och dansa till den gör mig glad! Att bara stå där framför dom stora speglarna och höra hur musiken sätts igång och dom minuterna bara rullar förbi! Det är världens bästa känsla! Hört att flera och inte bara jag mår bättre av att dansa! Så om du någon gång mår dåligt! Ställ dig upp, ta på en fett bra låt och dansa som om ingen såg på! Dansen har hjälpt mig väldigt mycket och jag är jätte glad över att börja på det! Det är verkligen en av dom bästa sakerna som jag kommit på att jag vill göra!! Om man kunde dansa hela livet ut varje timme varje minut jade jag lätt velat göra den!

  • 345 Readers

Likes

Comments

På en söndag innan skolan/jobb så är film det bästa som finns! Idag har jag kollar på hur många filmer som helst och jag skulle kunna göra det hela mitt liv! Så jag tänkte, varför inte ge er några tips?

Teen Spirit
När Amber Pollock omkommer i en olycka får hon ett uppdrag som kan rädda hennes själ: att hjälpa skolans minst populära tjej bli vald till balens drottning.

Cyberbully
I detta aktuella och tänkvärda drama upptäcker tonåringen Taylor Hillridge att hon utsätts för mobbing från andra på skolan via en populär social webbplats.

Bad teacher
Att smida planer och vara grov i mun är vad läraren Elizabeth gör bäst. Men när hon blir dumpad av sin fästman tröstar hon sig genom att sätta klorna i en snygg vikarie.

The last song
Ronnie Miller, en rebellisk före detta pianobegåvning, försöker göra det bästa möjliga av sommaren hos sin pappa i Georgia.

  • 346 Readers

Likes

Comments

Idag är ert onsdag och det har gått 2,5 dagar på min prao! Jag praoar på en Ica butik i Häggvik! Jag kommer inte uppdatera så mycket eftersom det blir rätt mycket att göra! Jag ska prao i 2 veckor och efter det så är det sportlov och jag trar till Prag!😻

  • 359 Readers

Likes

Comments

Längtar sååå mycket till sommaren!😍

  • 382 Readers

Likes

Comments

Eftersom jag var ledig idag så åkte jag till A med nutella, godis och läsk! Hon har sjuk och jag ville göra något för henne! Tänker inte skriva s mycket mer! Men jag vet att hon kollar min blogg! Så jag älskar dig mest Amanda! Kram

  • 384 Readers

Likes

Comments

Det är tisdag idag, en rätt tråkig dag... Men i morgon är jag ledig!!! Whoooo! Och den på fredag är det sista dagen på 3 veckor i skolan! Vi har även 2 prov på fredag, matte och musik, eller hon kallar det "förhör" men jag kallar det prov Hahah! Jag ska iallafall praoa i 2 veckor på Ica maxi. Det jobbigaste är att jag måste gå upp så tidigt även om jag börjar 09:00... Efter dom har 2 prao veckorna är det sportlov!! På torsdagen åker vi till Prag som ligger i Tjeckien! Vi kommer hem på söndagen någon gång! Det kommer bli riktigt kul där hoppas jag! Jaja iallafall tillbaka till prao. Jag kommer praoa från 9-15 och hoppas på att jag får praoa på skönhetsavdelningen! I somras var jag där i 1-2 dagar för jag inte hade något bättre för mig! Och då fick jag praoa där med skönhetsavdelningen med en tjej som heter Sara! Hon är verkligen jätte snäll och därför vill jag praoa med henne! Jag har inte riktigt fått schemat än för hur jag ska praoa osv. Men jag vet iallafall att jag ska praoa från 8-15 som jag sa innan. Jag hoppas att dom har 2 veckorna bli super najs! Kommer antagligen uppdatera så bra jag kan under dom veckorna så ni får veta vad som händer och så! Ha det bra så länge! Kram

  • 390 Readers

Likes

Comments

Denna helg har varit super najs! Bästa helgen på länge! Kram

  • 399 Readers

Likes

Comments

Tänkte att jag kunde lägga ut lite bilder från när jag var liten! Tycker själv jag var rätt söt som liten Hahah! Kram

  • 411 Readers

Likes

Comments