​Hej, jag tänkte att jag skulle prova någon rolig färg på mitt hår men det gick inte som jag hade tänkt mig. Jag har sedan tidigare blonda slingor i mitt hår och jag valde att lägga på en blå färg så att topparna skulle bli blåa. Eftersom jag har guldiga toner i håret blev det grönt för att blå och gul blir blått. Jag har provat en annan lila hårfärg förut och samma sak som den blå går färgen inte ur utan är fortfarande grönt. Vi har varit hos frisören nu så det kommer fixas på onsdag men ett tips är att om man har gulligt hår ska man inte använda blå färg. Har nu i efter hand hört att colorista inte alls är en bra produkt så kommer aldrig använda den i alla fall. Om man ska färga eller tona håret hemma ska man använda en bra från frissan, det har jag lärt mig den hårda vägen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har börjat älska att ha smycken, är typ besatt. Känner och tycker att det gör hela outfiten så mycket snyggare. För mig så behöver dom inte ens vara dyra, bara dom ser bra ut så funkar det.

Halsbanden kommer från hm, armband Edblads och tröja Lindex.

Likes

Comments

Jag använder dagligen smink, men jag är inte beroende av det på så sätt att jag inte kan visa mig utan smink. Många använder nog ganska mycket smink idag skulle jag tro och jag är inte oskyldig. För någon dag sedan fick jag en tanke på det här med min hy. Jag känner att på vintern blir min hy torrare och i stort sätt sämre. Min hy är väldigt känslig vilket gör att jag måste vara mer försiktig. Så jag bestämde mig för att köra en månad utan smink men även att jag kanske tar hand om den mer. Mitt ansikte kan behöva en paus och jag hade tänkt att lägga upp här en gång i veckan. Kommer då att se hur hyn ändras under månaden. Ha en bra dag:)

Likes

Comments

Kroppskomplex, det är så svårt. När jag väl pratar om det kan jag ha så långa konversationer för det är så komplicerat. Vissa tycker att jag är ju smal så att jag har inge kroppskomplex. Visst, jag är smal men det betyder inte att jag är nöjd med allting på min kropp. Jag kan lika gärna tycka att jag är för smal och att min näsa är för stor. Det är det som är problemet med oss människor i världen idag, att vi bara antar att man mår bra om man ser ut på ett visst sätt, eller att man är ledsen om man klär sig på ett annat sätt.

Vi i dagens samhälle har så mycket fördomar om folk så det är inte så kånstigt om man mår dåligt av allt som sägs och visas i tidning, i skolan/jobb eller på alla skärmar. Om någon säger att ens öron är förstora kommer man nog tillslut att tro på det, för dom säger ju det så då är det väll sant.

Det jag försöker säga är att bara för att man ser ut på ett visst sätt betyder det inte att man inte har kroppskomplex. Men att bara för att man har kroppskomplex är man inte ful, för alla kan ha det men det betyder inte att ens kropp och utseende inte är fantastiskt. Alla ser olika ut men det är okej, alla är fina precis som dom är.

Likes

Comments

Haft mycket att göra nu när skolan har startat. Redan en vecka har gått och jag sitter redan med läxor. Outfiten på bilden är ett par blå jeans med hål för ena knät från HM. Under har jag ett par nätstrumpbyxor med mindre hål från gina tricot.

Likes

Comments