Header

Nu var de ett tag sen jag skrev här.

Mycket plugga, mycket hästar osv. Jag och Triton ska tävla på lördag i en lätt A1. De lutar åt att detta är sista tävlingen för i år.

Okej nu från hästarna till något mer seriösare. Ni har säkert undrat varför jag inte har uppdaterat mig så bra. Det beror på att jag inte är i den bästa tiden i mitt liv. Det är mycket med skolan, hästen, men också mycket annat som jag har att tänka på. (tänker inte ta upp de här, för privat). Jag har också känt mig ganska osäker på mig själv nu ett tag men jag jobbar på de och de kommer snart bli som vanligt igen!!

Men nu vet ni på ett ungefär varför jag inte uppdaterrar hela tiden.

Hoppas allt är bra med er!!! Och att ni kommer ha en underbar dag och vecka!

Ni kan nå mig på:

Instagram - Nellie_aronsson

Mail - nellietobbe@gmail.com

Snapchat - nelliearonsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!! de har varit ett sjukt dålig uppdatering här men har inte haft tid eller orken att lägga upp något. Våran nya ponny kom hem idag, kommer bli spännande att lära känna honom, mer om de imorgon. god natt!!!

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen rida😻. De blev mycket skritt men ändå lite trav, när jag skrittade tränade jag lite på min hållning och hur man håller händerna osv, väldigt stor skillnad tycker jag!
Kolla gärna på bilderna och försök se skillnad. Kommentera gärna🐴👊

Här sitter jag krokad med ryggen och lägger ner mina händer👇

Och här sträcker jag på mig och har händerna på ett helt annat sätt👇

Ta gärna bild på Instagram med skillnader på hur ni sitter👍 och använd #skillnad

Likes

Comments

Nu börjar Tritons sår att läka. De känns superskönt men eftersom han har tagit medicin så får han inte starta på meetinget... Men vi laddar upp för divison 2 med världens bästa lag. Mycket kramar och tack till fina Johanna Josse för att jag får vara en sån stor del i laget❤️💪. Så nu laddar vi till tusen🐴🐴

Så sjukt duktiga😍

Likes

Comments

​Nu är ´Triton skadad igen.... Helt sjukt ni ska få höra historien och jag är inte glad just nu.

Okej när vi kom till stallet på morgonen så var en planka ut dragen i boxen med SPIKAR!! Kan ni fatta spikar, ja då kan ni nog fatta vad han har gjort, jo han har fått en fet spik i benet!

Vi lånar ju ett stall som var så sjukt dåligt denna gången, jag är inte glad. Man ska inte få ha ett stall så!! Jag är väldigt arg över detta och vill värkligen inte ha min häst där igen!

Vad tycker ni om detta?

Likes

Comments

Dagens träning var fantastisk, han var underbar. Han var lite spänd i början men sen lugnade han ner sig. Vi tränade jättemycket på galoppen och massa annat🐴💪.
Nu ska jag hem å träna på alla grejer vi har gjort idag!

Likes

Comments

Helt underbar dag igår men både 5 stjärnigt hotell och sjukt go mat, nu drar vi hemåt för att rida pollen😍🐴

Likes

Comments

Nu mår min prins bra igen. Så nu blir de träning på fredag och och meeting om några veckor.
Vi är back on track igen💪.

Har oxå fått en sponsor-Ekotvätten AB💪. De lönar sig å träna å tävla🐴.

Hoppas ni får en bra kväll kram💗

Likes

Comments

Från igår när vi galopperade i skogen som tokar till att han går runt å haltar...  inte roligt asså.
Han har ett litet stick i benet som jag och mamma tror att de kommer ifrån en geting eller från hans vatten hink eftersom han håller på å leker med den hela tiden. Inte så mycket å göra nu bara att ta hand om honom och få honom frisk så snart som möjligt.👌🐴

Likes

Comments

De blev tyvärr inget ungponny smkval, men istället taggar jag och Triton meeting som kommer bli jätte kul. Vi kommer rida lilla rundan. Så dag ett rider vi lätt C:2 och blir vi placerade så är vi med dag två och då blir de lätt B:1 som gäller.👌💗

Likes

Comments