Men hola! Allt bra med er? Lägesrapporten om mig är ganska bra. En sak som jag rörde till rejält var att jag trodde det här var helgen innan lov. Jag trodde att jag skulle jobba, och att på måndag skulle vi åka till Frankrike igen. Men nej, det är en hel trög vecka kvar ju. Det betyder att jag ligger en hel vecka efter i planeringen? Wops. 

Idag har jag hängt med Ma love Jakob i alla fall. Moppen har gått varm runt kusten och hälsade även på farmor & farfar i Fjällbacka. Där bjöds det som vanligt på allt för mycket gott som är svårt att tacka nej till, pågrund av att frestelsenivån är alldeles för hög. Farmors hembakta kakor & bullar är nog rätt svårslagna! Ikväll sitter vi säkert klistrade framför Netflix och det är det som händer denna oplanerade och bortglömda dag haha. Ha en bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er läsare! Idag vaknade jag upp med en satans huvudvärk och trött kropp, därför bestämde jag mig för att stanna hemma ifrån skolan idag. Sov hos Jakob inatt så morgonen har mest spenderats i hans soffa, men nu tänkte jag förflytta mig till min egen säng hemma. Gosa ner mig och kolla på The Fosters. Ni som inte kollat den serien måste! Den är grymt bra. Imorgon är det dax för nationella prov igen, uppsats. Så lär få lägga lite energi på att börja fundera på det också. Mer än så händer inte idag! 

Likes

Comments

Stöberget

Åh vilken härlig dag! Efter skolan plockade jag & Elin fram hennes moppe som stått stilla rätt länge, och åkte ner till Grebbestad. Vädret är verkligen inget att klaga på! Ikväll ska jag träffa Jakob och nu får vi se vad vi hittar på, ha en fortsatt bra tisdag!

Likes

Comments

Juicy Couture

Den här parfymen är life!! En fruktig, men inte för söt doft är det som passar min luktsinne bäst! Det bästa med denna skönheten är definitivt att det bara behövs ett litet "sprut", sedan sitter doften kvar hur länge som helst. Här hittar ni den : Juicy Couture.

Schwarzkopf Osis Finish

Något utav det värsta är frissigt & flygigt hår. Det här finish serumet ifrån Schwarzkopf motverkar det galant och ger omedelbar glans. Sen jag började använda det är håret både mjukt och mindre frissigt! Här hittar ni serumet till ett bra pris : Headcare

Aco handkräm

Under det kallare halvåret blir händerna ofta torra och nariga. Mina brukar till och med spricka om jag inte mjukgör med kräm! Den här handkrämen ifrån Aco gör händerna lena och mjuka nästan direkt, och går in i huden snabbt utan kladd. Bara efter en insmörjning kände jag direkt resultat! Stor tumme upp.

Likes

Comments