Idag var det match mot Kusten IF flickjunior 02/04. Det gick sådär början, vi var lite rädda för de i den första perioden. Vi släppte in två mål då. I andra perioden så tände vi till och kvitterade till 2-2. Efter det fick vi en straff som alla trodde gick i stolpen men den gick i mål så då stod det 3-2 till oss. I andra eller tredje gjorde kusten 3-3. I tredje perioden så var vi jätte nära på at göra mål flera gånger, men bollen ville inte gå in. Matchen slutede tillslut 3-3. Vi var väldig nöjda med vår insats. För oss var det nästan som en vinst, för dom en förlust. Vi är typ 5 år yngre än de så det var inte så roligt för de att spela lika med 05/06 lag.

Kram Nellie 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Jag har varit borta från bloggen väldigt länge och har inte lagt ut något på länge. Senast som det kom ett blogginlägg var i maj förra året. Jag har inte hunnit uppdatera så mycket men har funderat länge på att göra det. Nu har jag bestämt mig för att börja uppdatera här igen. Ett av hinderna till att jag inte har kunnat uppdatera så mycket är min innebandy. Innebandyn är en av de saker som betyder mest för mig. Jag älskar den sporten, och att träffa alla andra i laget och spela matcher tillsammans. Eftersom att vi spelar i serien så har vi minst en match varenda helg. Vi är med i "Pantamera flickor röd 3" ( den lättaste) och "Pantamera flickor röd 2" ( den som är mittemellan) denna säsongen gick det väldigt bra för oss, vi vann röd 3 obesegrade och kom 3:a i röd 2. Nu efter nyår så gjorde de om serierna så vissa lag som spelade i röd 1 (den svåraste) har hoppat ner till röd 2 istället så på lördag så ska vi möta Kustens IF flickjunior. Det ska bli en spännande match för de som är äldst är 01:or. Jag spelar i Warbergs f05/06. Sedan så har vi spelat gothia innebandy cup i Göteborg. Då gick det väldigbra för oss, vi kom delad trea. Längst av alla Warbergs lag som var med.

Det har hänt så mycket sedan jag skrev mitt senaste inlägg så det är så mycket att berätta men för att göra det kort så kan man säga att det har varit väldigt bra sedan jag skrev sist. Jag har b.l a varit i USA för tredje gången, börjat femman, haft ett riktigt skönt sommarlov, ( rolig men ganska kallt) det har varit nyår. Så nu under 2018 kommer jag vara mer aktiv och ska försöka uppdatera minst en gång i veckan.


Kram Nellie 🌸💦

Likes

Comments

Onsdag 3/5 2017

Jag vaknade kl.06:40. Åt en bra frukost och vid kl.07:25 gick jag till skolbussen. När jag kom fram till skolan träffa jag mina kompisar och vi pratade ett tag innan det var dags att gå in.Såhär såg min dag i skolan ut:

Vi börjar skolan kl.08:10
Elevens val kl.08:10 - 09:00 (vi drog över på tiden väldigt mycket)
SO kl.09:00 - 09:50
Sedan hade vi en 20 minuters rast kl.09:50 - 10:10 Efter rasten hade vi matte kl.10:10 - 11:10 då gick vi till lunchen. Efter lunchen hade vi rast till kl.11:50. 11:50 - 12:35 hade vi engelska. Kl.12:35 - 13:00 hade vi rast (igen) . Vid kl.13:00 - 13:40 hade vi en av världens jobbigaste och tråkigaste lektioner som var musik. Kl.13:40 - 13:45 hade vi enu en rast. Vid kl.13:45 - 15:00 hade vi sista lektionen för idag som var svenska. Jag åkte bussen hem efter skolan och gjorde inte så mycket. Vid kl.17:00 ungefär kom pappa och Olle hem. Vi skulle spela golf kl.18:00. Vi gick 9 hål och det gick bra för mig. Jag slog poäng-rekord. Man ska ha 18 poäng på 9 hål för att få grönt kort. Jag fick 13 poäng, men jag var nöjd ändå. Vi åkte hem på vägen åkte vi förbi Coop och handlade pizza. Vi åt ungefär vi kl.20:40 så vi var klara vid kl.21:00. Min lillebror Olle ska egentligen gå och lägga sig kl.20:00. Jag la mig vid kl.21:15 (förlåt för att det inte kom upp igår men blev aldrig klar)
Kram Nellie 💖💖

Likes

Comments

Jag tänkte starta en blogg för det vore kul att testa. Jag kommer skriva om min vardag, träning och speciella evenemang. I mitt första inlägg kommer jag berätta mer om mig själv och min familj.

Hoppas alla mår bra!

Kram Nellie

Likes

Comments