Skriv frågor till min video älskar er tack om ni hör de❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 16 Readers

Likes

Comments

Följ mig på snap :::: nellan32👌👍❤️

  • 20 Readers

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att skriva detta inlägg då jag har väldigt många yngre följare i 10-14 års ålder som dagligen skriver till mig om detta ämne, hur man skaffar vänner. Unga killar och tjejer som skriver och frågar hur de ska skapa nya kontakter och få nya eller fler vänner. Att de känner sig utanför i skolan, att de inte känner att de så kallade ”vänner” de har i sitt liv inte känns äkta. Jag skriver detta inlägg till dig, du som behöver tips och trix för att skapa nya kontakter och att bryta gamla kontakter som har dött ut.

Precis som i ett förhållande så kan även passionen i en vänskap dö ut. Saker att prata om, saker att göra och att ni inte längre saknar varandras sällskap. Mitt främsta tips till er som känner att en vänskap har dött ut och vill göra något åt det är att främst prata med den personen. Ni kan möjligtvis hitta anledning till varför ni inte känner er så tighta som ni gjorde förut, eller så kanske ni kommer fram till att ta skilda väger för en viss period eller för alltid.
Något som också är viktigt är att verkligen tänka över vilka som är dina riktiga vänner och vilka som snarare är bekanta. Det är en stor skillnad på att kalla en person en bekant och att kalla hen för din vän. En person som du har roligt med, en som du skrattar tillsammans med, en som du kan dela vissa intressen och tankar med, en person som gör dig allmänt lycklig, en sådan person är din vän. En person som du knappt pratar med alls, en person som du aldrig umgås med, en person som inte delar samma intressen, tankar eller åsikter, som aldrig gör dig riktigt glad, det är inte en vän utan en bekant. Det är viktigt att omge dig med personer som gynnar dig, som tillför bra energii ditt liv och inte tillför dålig energi.

Då undrar ni kanske hur ni hittar sådana personer? Ja det kan vara knepigt till en början, men överallt runt omkring dig så kryllar det med okända människor.Det är väldigt vanligt att gå ut på dejt med en person som du kan se som din partner och ha en förälskelse med, men så kan du även göra med personer du vill bli kompis med. Hur glad hade du inte blivit om du hade fått ett meddelande på facebook, twitter, instagram mm ”Hej! Jag tycker du verkar vara en härlig person. Lust att gå på en kompisdejt någon gång?” Hur glad hade du inte blivit?? Vi är bara för fega för att faktiskt klicka på ”skicka” knappen. Vem vet, du kanske hittar en vän för livet, du kanske hittar din livs kärlek, eller så inser du att denna person inte alls är någon som intresserar dig. Vad har du egentligen att förlora? Jo kanske pengarna du lägger på fikan/maten men vad gör det om det kanske ger dig en vän för livet.

Ett annat bra knep är att bli kompis med dina vänners kompisar. Du umgås antagligen med de personer som du gör eftersom de tänker som du, har liknande åsikter som du och gillar att göra saker du även tycker om att göra. Varför inte då försöka att knyta kontakter med dina vänners kompisar som antagligen har ungefär samma tankar och hobbys som dig och dina vänner. Tacka inte nej till att umgås flera i grupp och till att träffa din kompis vänner, de kan så småningom även bli dina vänner.

Jag vill ge er alla en utmaning. Att hitta en person som du har lust att lära känna och skicka iväg ett meddelande som du själv hade blivit glad över att få.Livet är för kort för dåliga förhållanden, falska vänner och personer som bara tillför negativ energi till ditt liv. Allt du måste göra är bara att våga, våga bryta gamla kontakter och samtidigt våga skapa ny

  • 25 Readers

Likes

Comments