Nilla och jag ser ju fram emot julen något enormt så när vi vaknade denna kyliga morgon bestämde vi oss för att baka lussisar och peppisar. Jag gjorde världens finaste enhörning som jag hängde upp på dörren och Nilla knådade halvt naken på sina lussisar. Hatar ju saffran men kan väl erkänna att de tyyyp ser rätt så goda ut ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har nu bott här i Stockholm i nästan tre månader och det börjar väl bli dags att visa er hur min lya ser ut. Den må vara liten för tre personer men jag stormtrivs ändå! Och inte för att låta tjatig eller så men kanske är det dags att någon av mina familjemedlemmar kommer hit och hälsar på. Just saying.

Likes

Comments

Hösten är ju rätt så fin ändå. Det ska man inte sticka under stolen med! Speciellt fin i Stockholm och speciellt fin utanför min port. Nilla och jag blir som lekande barn när vi går ut och släpar kickande fötter genom löven.

Har lovat farmor att visa bilder på min lägenhet, men den är bananakaos så ni får ta del av min morgon på koloni istället. Nilla dekorerar en pumpa och jag läser boken plan B som jag så fint har valt ut som månadens bok till bokklubben jag är med i. Man ba, man e ju rätt så cool kid när man e med i en bokklubb alltså. 

Likes

Comments

Tänkte ta tag i det här med bloggandet nu igen nu när jag flyttat till Stockholm och lämnat boet i motala. Kan inte direkt påstå att min vardag är särskilt fabulös egentligen då jag jobbar konstant. Idag har jag dock ätit brunch på koloni där Nilla jobbar. Vilket är det mest intressanta idag. Åt egg benedict vilket var sviiiiiingott. kändes som om jag åter igen fick ta en liten tugga av Australien. (där äter man alltid det till frukost förstår ni). true fact.
Frida åt omelett om ni ville veta det. Hon verkade rätt så nöjd hon med där. ägg-gänget.Likes

Comments

Btw taggar redan inför midsommar. Kommer bli fett. Har ZERO planer men Kalle och jag har redan gjort ett event på fb. Hittills är två inbjudna. Jag är en av dem. Det kommer ju bli crazy. Satte därför en blomsterkrans i mitt hår redan igår. Där ska den få sitta tills den 19:e juni. Heeeeeej.

Likes

Comments

Har åter igen haft en faboulus morgon med mina alldeles käraste vänner. Plz call us The mexican gang. Kan inte påpeka för många gånger hur mycket jag kommer sakna alla caféer i den här staden. Kaffe är mitt liv här.

Likes

Comments

God morgon! Vädret är som kattpiss i melbourne för tillfället och vissa dagar har det ryktas om hagel. Mår ju lite dåligt av detta rusk så tar nog mitt pick och pack och drar till Svea snart igen. Vaknade i alla fall upp till en regnbåge och bra frukost. Man ba, it's something! Kan ju även berätta att jag hör fågelkvitter utanför mitt rum. Låtsas att jag är i en Disneyfilm.

Likes

Comments

Har fått börja jobba som kock på mitt jobb. Finner typ inga ord över det här men de kallar mig mini chef där nu. Av någon sjuk anledning anser min chef att jag kan laga mat så har nu två olika jobb på mitt jobb. Vet inte om jag ska vara imponerad eller rädd över att jag kanske råkar förgifta någon. Okej ska inte ljuga, lite hybris har jag allt hehe. Ma ba Nelli The swedish chef, whaaaaat a legend.

Likes

Comments

Kollade på footy i lördags. Kan säga att jag absolut inte förstod någonting av matchen men det var kul att skrika DOMARN åt allt. Sen blev vi smashed och drog ut på Brown alley. En club på tre våningar fylld med fulla 18 åringar. Var ju inte riktigt mig grej om man säger så. Några fick för sig att klippa Gurras hår mitt i allt också.. om skönhet nu är en frisyr, ja då ligger ni alla andra risigt till!

Joe Ville skriva på min blogg så japp, här har ni. Ok, hi this is Joe, Nellis older brother, she just woke up and put toast on but it wasn't plugged in so her toast was cold :-) this made me laugh, ok goodbye.

Likes

Comments

Inatt drömde jag att jag åkte hem till Sverige igen. Blev så himla deprimerad att jag bestämde mig för att åka tillbaka till melbs igen dagen efter. Mitt undermedvetna säger väl åt mig helt enkelt att det där med att flytta tillbaka till Sverige igen kanske inte var en så himla bra ide trots allt.. Får nästan ångest när jag tänker på att lämna mitt glamourösa liv här i Australien.

Igår till exempel åt jag pizza med folk från jobbet. Det var jättekul. Travis som är på första bilden trodde jag var 16 år. Har jobbat där i nästan 3 månader nu.. Ville gråta. Sen sitter han och äter pizza med choklad och Tobasco så det säger väl allt.

Likes

Comments