#onedirection #wwat

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

#thefooo #popingit #live

Likes

Comments

Likes

Comments
Idag är det fest för min storebror som fyller 15!
Fast hemma är han inte... Nä han är ute med sina kompisar. Men senare ikväll så blir det party!

Vad gör ni?

Likes

Comments

Hej!
Bläddrade just i min playlist på Spotify och hittade några låtar som http://open.spotify.com/track/1IpJyozQq1ZxfL8l4s2MAH och http://open.spotify.com/track/4DPNcVBQGzoVvyyVeiTEIj .
Kom på nu att jag älskade norlie & KKV och de vet du när jag var yngre så får väl börja lyssna på dom igen.

Vilka är era favorit artister??Likes

Comments

Hej alla! Just nu sitter jag på väg hem från Romme. Inte så värst roligt.... Dom ändra sitter och garvar och ingen har typ märkt av att jag sitter här👎. Hatar det här just nu...👎👎

Men annars hade jag en jätte rolig dag i backen med min kompis på bilden ovan👍👍


Likes

Comments
Så nu sitter vi på bussen på bussen till romme👍👍
Jag hoppas att vi får en bra dag!👍❤️

Likes

Comments

Idag så är man uppe klockan 5 redo att åka till skolan och sedan till Romme. Hela klassen ska med och mycket skidor blir det! Vi får se om jag uppdaterar något på bloggen idag. Men vi sitter på en buss i tre timmar så vi får väl hoppas!
KRAM!!

Likes

Comments

Jag har aldrig tillhört dom där populära i skolan utan mer den töntiga. Nästan varje dag när jag var yngre så sökte jag på Google hur man blir populär. Men när jag skulle testa det som stod förändrades inget. Istället började jag söka på vad det bästa sättet att ta självmord var på. Jag började skära mig själv på platser som ingen skulle märka det på. Och sen en dag så stod jag vid kanten på väg att hoppa.

Men när jag skulle ta ett kliv så stoppade något mig. Det var som att det tog stop, som att det var en glas vägg. Tiden bara stannade.

När jag berättar för kompisar om mitt liv så tycker dom att det är konstigt. Varför skulle en sån tjej som jag vilja ta livet av sig? Varför ville en så snäll och cool tjej som jag göra det?

Jag visste aldrig svaret på dom frågorna. Men Idag när jag tänker efter förstår jag verkligen varför allt hände. När jag var runt 11 så träffade jag värdens underbaraste kille. Det var som att allt jag sa förstod han. Men det tog slut och han började lämna mig. Idag har vi tyvärr ingen kontakt alls. Jag tyckte jag var alldeles för tjock och alldeles för ful. Jag kände mig aldrig älskad.

Även idag kan jag ibland känna att jag skulle vilja försvinna. Jag har fortfarande dåligt självförtroende och mina föräldrar bråkar nästan hela tiden. Dom är inte skilda eller så men ibland önskar jag att dom vore det.

Jag får ofta höra av min storebror att jag är ful, tjock och en stor idiot. Och det stärker ju inte mitt självförtroende direkt. Jag har tre fantastiska vänner, men vi fick en ny tjej i klassen efter sommarlovet och hon tar över allt. Inget är som förr längre. Dom bestämmer saker som jag aldrig får veta och skrattar åt saker jag aldrig får ett svar på vad dom skratta åt. Jag har en fantasi värd, och där är jag populär och cool. Men ja, jag vet inte.
Jag kommer nog aldrig förstå vad som är fel på mig. Jag försöker med allt och nu vet jag inte vad jag ska göra längre.

Det finns så himla mycket som jag skulle vilja berätta men jag orkar inte...

Jag skriver inte den här texten för att någonstans tycka synd om mig! Utan mer för att ni ska förstå vem jag är men ändå vem jag inte är..

Likes

Comments

Hittade typ världens snyggaste tröja på http://www.fresh-tops.com/collections/basic-design-crop-top/products/vas-happenin måste köpa den😍😍 vad tycker ni?❤️

Likes

Comments