Tiden har gått og igjen har bloggen blitt lagt på hylla.

Hvorfor har jeg egentlig en blogg? Jeg skriver jo aldri og jeg glemmer det ut for hvergang jeg kommer på et innlegg å skrive. Kanskje dette blogg greiene ikke er noe for meg?

Jeg er nok ikke den typiske blogge jenten (eller skal jeg si damen? Er jo hele 27år), jeg ville skrive om helt andre tema an det som de fleste skrive om. Tid har jeg mye av, de fleste av oss har det. Det er jo grunnen til jeg tok opp blogging, Tema jeg brenner for har jeg nok av og. Så hva gjør at bloggen blir langt på hylla?

Angsten min...den holder meg igjen fra å skrive. Har skrevet om dette i tidligere innlegg. Klikk her så kommer du rett til den.

Nå sitter jeg her en rainy summers evening og skriver. Det jeg skriver gir kanskje ikke noe mening men for meg er det et steg tilbake til bloggen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

En pakke i posten er alltid gøy og alltid ekstra kjekt når man har glemt at den kommer.

I dag var det en pakke fra TryBe som ventet. Denne gangen skal jeg teste ut Carmex, ikke bare 1 men 4. Jeg har ikke brukt Carmex før så er gøy å få testet de ut nå. Jeg som flere av oss sliter veldig med tørre lepper, i til legg har jeg en utrolig dårlig vane med å pelle på leppene mine. Det vill si jeg peller til jeg blør og så litt til. Dette ser både stygt & vondt ut, det er selvfølgelig ubehagelig og tar langt til før leppene mine blir myke å fin igjen. Derfor er jeg spent på å se hvordan dem blir med Carmex.


Lyst å lese mer om Trybe, klikk linken :)

https://trybe.com/?ref=5be76a

Likes

Comments

Leiligheten ser helt kaos ut, musikken spiller høyt og roen har endelig funnet meg. Jeg kjenner jeg for pustet ut, for litt aleine tid i alt kaoset. Plutselig er jeg i mitt igjen.

Jeg elsker når leiligheten er litt kaos, for meg er det terapi! Da ser leiligheten bodd i. Min mor mener at når det er kaos hjemme hos meg betyr det at det er kaos i hode mitt. Noe jeg er enig med. Jeg for ryddet gjennom gamle minner og tanker. Det som jeg hjelper meg er musikken jeg spiller. Above & Beyond <3 Jeg har ikke ord for hva denne musikken betyr for meg.

Anyways jeg har leiligheten aleine i kveld (uttak av felix), da for jeg ryddet i ro og fred med musikken jeg lever for og stearinlys tent.

Hva er en perfekt kveld for dere?

Likes

Comments

Nå er det en god stund siden denne bloggen blei oppdrettet. Det har blitt skrevet 2 korte innlegg. Grunnen for det er enkel & vanskelig å forklare. Jeg har en tanke i hode for hver gang jeg skal trykke på publiser knappen. Dette gjelder ikke bare bloggen men alt av sosial media. Tanken holder meg tilbake fra å trykke. I stedet blir innlegget "slette" og det var det. Sosial angst slår ut på de mest utrolige plassene og tidene. Jeg vett jeg ikke er aleine når det kommer til denne type angst. Samtidig så leser jeg stadig nye innlegg om personer med sosial angst. De klare det jeg ikke klare.

Angsten har nå tatt tak i sosial media. Før delte jeg bilder på Instagram flere ganger i uken, nå er det kanskje et bilde i måneden.

Jeg er for redd! Redd for ingen vill like bilde, redd for skrivefeil (har dysleksi), redd for å alt. Jeg har sikkert skreve 101 innlegg og flere av dem i etter tid ønsker jeg at jeg hadde publisert. For tema blir tatt opp og jeg ser det er flere som mener det samme som meg. Jeg vill rope høyt, dele mine meninger og få delt alt det gode å onde i en ellers så simpel hverdag. Jeg prøver men det kommer ikke noe lyd ut og nå skjer det her også.


Nå blei dette en langt og kanskje kjedelig innlegg midt i natten, men jeg trengte dette. Om noen leser dette håper jeg du likte et ærlig innlegg opp all annet som er der ute.

Likes

Comments

Jeg er så uendelig takknemlig for at jeg har det livet jeg har! 3 måneder siden fikk jeg en sjokk beskjed fra legen. Jeg klarte det! Jeg snudde det rundt, tok kontrollen tilbake. Nå har jeg skapt nye minne i Margate med de som betyr alt for meg ❤️

Nå er det bare å komme seg hjem til Bergen og ta tak i hverdagen. Blir godt å komme hjem til kjæresten igjen og bare "Be in the moment". 

Jeg har fått en helt fantastisk start på 2017 👯

Likes

Comments

Endelig!

Nå ligger jeg i sengen på gjesterommet hos min søster, i Margate. Med tåke og forsinkelser såg det mørkt ut men her er jeg!

Etter et døgn med lite søvn, lite mat, jobb og reising er tiden inne for å sove.

Likes

Comments

Første bloggpost, og forhåpentligvis ikke den siste.

Jeg kommer til å blogge om alt og ingenting. Livet mitt er kanskje litt A4 men jeg er lykkelig.

Velkommen til min hverdag og min verden. Klem

Likes

Comments