NÄIN SUUNNITTELEN VIDEONI - Huawei MediaPad M5 apunani

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Hey babes!

Multa usein kysytään, mistä saan ideat ja inspiraatiota videoihini, joten tein aiheesta ihan oman videon, jossa kerron, kuinka suunnittelen videoni ja apuna mulla toimii uusi Huawein MediaPad M5 -tabletti.

Tabletti on ollut minulla käytössä viimeiset pari kuukautta, enkä osannut aluksi edes kuvitella, kuinka paljon tabletti voisikaan helpottaa elämääni. Tein ennen suunnittelutyön puhelimellani, mutta pienen näytön vuoksi se ei ollut se kaikista miellyttävin tapa. Teen edelleenkin osan videoihin liittyvistä muistiinpanoista puhelimellani, sillä käytössäni on Huawein Mate 10 Pro -puhelin ja se on täysin synkassa tablettini kanssa. Työskentely molemmilla laitteilla on siis todella sujuvaa. Videolla kerron tarkemmin, mitä eri appeja ja sivuja käytän, ja mitä eri asioita teen miettiessäni ja myös kuvatessani uusia videoita.

Suunnittelun lisäksi käytän tablettia myös moneen muuhun tarkoitukseen. Laadukkaan äänentoiston ja hyvän näytön ansiosta tabletilla on mukava kuunnella musiikkia, editoida kuvat Instagramiin ja Youtubeen sekä katsella leffoja tai muita videoita. Olen suorastaan yllättynyt, kuinka paljon käytänkään tablettia, sillä en ollut aiemmin tajunnut sen mahdollisia hyötyjä, ja nyt käytän sitä niin moneen eri tarkoitukseen. Katso alla olevalta videolta, kuinka suunnittelen videoni ja miksi Huawei MediaPad M5 -tabletti on osoittautunut minulle korvaamattomaksi työkaluksi.

Tutustu Huawein uuteen MediaPad M5 -tablettiin täällä: https://consumer.huawei.com/fi/tablets/mediapad-m5-10/

xx Nella

Likes

Comments

escali
escali,
Hope you have a wonderful friday <3nouw.com/escali
Write a comment...
IP: 82.99.3.229