FESTARITUKKA - Testissä Uudet Hiusmeikit

HAIR

Kaupallinen yhteistyö: L'Oréal Paris Colorista

Heippa kaikki!

Kesä on vihdoin täällä kuten myös festarikausi! Musta on ihanaa, miten ihmiset uskaltaa aina kokeilla rohkeampia juttuja tyylissään ja leikitellä meikkien ja hiusten kanssa festarilookeissaan! Itse en ole jostain syystä ikinä käynyt festareilla, muuten kuin viime vuonna töissä siellä, mutta on ihana seurata muiden festarihulinoita ja -lookeja.

Tänään jaan teille kampaustutoriaalit kahteen erilaiseen festarikampaukseen! Kokeilen videolla ensimmäistä kertaa uusia L'Oreal Paris Colorista Hair Makeup -hiusmeikkejä ja loihdin niillä erivärisiä raitoja hiuksiini.

Olen ennenkin jakanut sekä blogissani että instagramissani kuvia lookeista jotka olen tehnyt Coloristan Washout 2-3 Week tai Spray 1 Day Color - väreillä. Washout värit on mahtavia, kun haluaa värin pysyvän päässä hieman pidempää, mutta ei kuitenkaan pysyvästi kestovärin tavoin, ja Spray 1 Day Color toimii loistavasti letti- ja nutturakampauksien viimeistelyyn. Nyt kesäkuussa lanseeratut Colorista Hair Makeup -hiusmeikki on kuin kahden edeltäjänsä välimuoto. Voidemainen koostumus, joka lähtee pois yhdessä pesussa! Helppo ja tarkka levitys, tuntuu pehmeältä hiuksissa, ei tahraa ja värejä on yhteensä 16 joista valita vapaasti, ja luottaa siihen, että väri todellakin pysyy vain sen yhden päivän.

Kokeilin näitä tuotteita tosiaan ensimmäistä kertaa ja olin jopa hieman yllättynyt kuinka helppoa ja yksinkertaista voiteita oli käyttää ja kuinka pehmeäksi hiukset kuitenkin jäivät. Olin aluksi myös aika skeptinen etenkin sinisen värin suhteen, että lähteekö se oikeasti yhdessä pesussa kokonaan pois, mutta niin vaan yllätti mut eikä pesun jälkeen ollut jälkeäkään hiusväreistä!

Uudessa L'Oreal Paris Colorista Hair Makeup -hiusvärisarjassa on yhteensä 16 sävyä, joista 8 tarkoitettu vaaleille hiuksille ja 8 tummille hiuksille. Sävyjä voi kuitenkin käyttää sekaisin, mutta hyvä pitää mielessä, että vaaleille hiuksille tarkoitetut sävyt eivät välttämättä näy kunnolla tummissa hiuksissa, ja tummille hiuksille tarkoitetut sävyt ovat pigmenttisempiä, joten ne saattavat pureutua vaaleisiin hiuksiin voimakkaammin kiinni.

Katso alla olevalta videolta, kuinka tuotteita käytetään ja kuinka yhdistelyn eri sävyjä kahteen erilaiseen festarikampaukseen! Toivottavasti tykkäätte videosta! 😊

Kerro kommenteissa, kumpi lookeista oli sinun suosikkisi, ja jos testaat itse näitä Colorista Hair Makeup -hiusvärejä, laita minulle kuva lookistasi Instagramissa! 😊

Ihanaa kesää ja festareita kaikille! 😘

xx Nella

  • HAIR

Likes

Comments

LifeofMinna
LifeofMinna,
Ihanan raikas look 😍nouw.com/lifeofminna
Write a comment...
IP: 82.99.3.229